Ігри Черепашки Ніндзя 5 – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Коли здається, що все саме кльове вже давно придумано, і нічого оригінального придумати неможливо, завжди з'являється цікавий сюжет, який раніше в голову не приходив. І виходить він настільки чумовым і веселим, що залишається тільки гадати – і чому додуматися до такого вийшло лише зараз? Неважливо, звідки беруться думки в голові у розробників – головне, що чергова добірка ульотних розваг у компанії чудової четвірки в панцирах вже готова!

Ще більше веселощів, драйву і неймовірних емоцій у новій колекції на нашому сайті – поспішай поглянути і спробувати! Нові ігри Черепашки Ніндзя 5 – це в п'ять разів більше екшену, трюків і, як наслідок, задоволення. Навіть не міркуй, чим зайнятися цим ввечері: ігри Черепашки Ніндзя 5 – кращий вибір при будь-якому настрої і погоді за вікном! В будь-якій точці світу, де тільки є інтернет і підключений до нього комп'ютер, ти зможеш відмінно веселитися онлайн в компанії улюблених героїв!

Тріумфальне повернення відбулося: тепер у форматі 3Д, герої вулиць Нью Йорка знову, як в лихі дев'яності, захопили екрани наших телевізорів і наші серця. Злегка змінивши імідж, вони тепер ще більш рухливі: Божевільні Перегони стали швидше, Змагання - запеклішою, а походи За піцою – эпичнее, ніж коли-небудь! Ігри Черепашки Ніндзя 5 – це суперсучасні графіка і геймплей, відмінно поєднуються з теплотою і ламповостью старої дружби з давно улюбленими персонажами. Неважливо, Рятують вони подругу або займаються Серфінгом в підземних колекторах: Леонардо, Рафаель, Донателло і Мікеланджело залишаються все тими ж добродушними супергероями і кумирами хлопчаків по всьому світу!

.