Ігри Будувати мости – перевір свою кмітливість!

Опис категорії

Головоломки – один з найбільш затребуваних жанрів комп'ютерних ігор. Вони чудово розвивають інтуїцію, стратегічне мислення та кмітливість, надовго захоплюючи гравця у дивовижний світ оригінальних логічних завдань. Різноманіття такого плану розваг легко вразить уяву навіть найвибагливішого геймера. Наприклад, усі логічні ігри цього розділу (а їх у нас більше десятка) присвячені одним тільки мостах і всьому, що пов'язано з їх експлуатацією та будівництвом. Приміряй на себе роль каменяра, кранівника, виконроба, архітектора і побудуй щось, що зможе якщо не простояти століття, то хоча б протриматися до кінця однієї гри.

Думаємо, будуємо і виграємо

Ти вже зрозумів, що всі ігри Будувати мости так чи інакше стосуються зведення конструкцій, головне завдання яких - забезпечити можливість людям і машин перебиратися через перешкоди. В якості перепон може виступати все, що завгодно: глибокі ущелини, бурхливі річки, яри, урвища, залізничні колії і так далі. Грати онлайн в даному випадку означає виконувати всі умови технічного завдання, у відповідності з яким ти будеш будувати задані мости.

Крім того, що зробити це потрібно за певний відрізок часу, використовуючи виділені для будівництва матеріали, так ще й кінцеве споруда повинна відповідати заданим параметрам, наприклад, витримувати фури вагою в кілька тонн або забезпечувати певну пропускну здатність. В кінці кожного ігрового етапу тебе чекає перевірка: по тільки-но відбудованого містку починають йти люди або рухатися щільний потік машин, задаючи будовою максимальні навантаження.

Якщо вдалося виконати всі умови обраної гри Будувати мости і спорудити конструкцію, яка в процесі перевірки не розвалилася, значить, ти виконав місію і можеш рухатися далі. Якщо ж місток розвалився, на жаль, поточний рівень доведеться проходити заново.

Що стосується управління, то воно у даної категорії розваг просте – всі дії виконуються мишкою. Основна складність в іншому – зуміти здогадатися, як і що зробити, щоб місток вийшов міцним і надійним. Процес будівництва складається з маси рішення різноманітних завдань, в яких не обійтися без кмітливості і точних розрахунків. Так що якщо у тебе проблеми з арифметикою, фізикою і здоровим глуздом, гра Будувати мости продемонструє це вельми і вельми наочно. Це у школі будь-які прогалини в знаннях можна приховати, використовуючи шпаргалку або, в крайньому випадку, списавши відповіді у відмінника, тут же такі фокуси не проходять: або ти будуєш якісний міст, або десятки людей і машин летять в прірву. Вибирай, який варіант тобі подобається більше.

.