Ігри Будинок – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Мрія мати власне житло – мабуть, найбільш стабільна річ у світі. Вона з'являється у дітей і живе в них, взрослеющих, до тих пір, поки не збудеться. На жаль, йти до неї буває непросто! Втім, всі психологи світу стверджують, що, варто матеріалізувати свої невиразні фантазії, як вони починають втілюватися в реальність буквально на очах. Так що, навіть якщо поки недостатньо грошей, починай вибудовувати свій затишок вже зараз - просто в режимі онлайн!

«Житлове питання їх зіпсувало!» - казав Булгаков про людей майже сотню років тому; та, здається, нічого з тих пір не змінилося. Ігри Будинок – це відмінний спосіб здорово повеселитися і заздалегідь підготуватися до того, що ж очікує початківця власника нерухомості. Одні ігри Будинок присвячені створенню інтер'єру твоєї мрії, а інші – тому, щоб щасливо в ньому жити! Всьому цьому треба вчитися, а тому краще не відкладати настільки важливе питання на майбутнє і почати готуватися прямо зараз!

Сам собі дизайнер

За часів наших мам і тат більшість новоселів робили ремонт самостійно. Роками викладали кахель у ванній і доклеювати останнє полотнище шпалер «встик» або «внахлест» вже на межі розлучення. Різали лінолеум канцелярськими ножицями і бруднилися олійною фарбою. Майстрували шапочки з газет рекламних оголошень, але все одно бруднили і себе, і все навколо. Зате тримався такий ремонт десятиліттями не тому, що аж надто надійний і міцний, а тому що навіть подумати було страшно про те, щоб взятися за новий і знову все це пережити!

Втім, навіть зараз, коли найняти професіоналів для обробки не представляє ніяких складнощів, багато беруться за цю роботу самостійно. І не тому що немає грошей на хорошого майстра, а тому що це страшенно цікаво, навіть незважаючи на велику кількість труднощів! Ти легко переконаєшся в цьому, якщо пограєш в ігри Будиночки, в яких тобі потрібно буде займатись Декором котеджів, прикрасою прибудинкової території і навіть Будувати цілі мегаполіси!

Війна за квадратні метри

Не завжди майбутнє житло дістається новим господарям в найкращому стані. Іноді батареї течуть, іноді дірки в підлозі. Втім, все це вирішити нескладно, куди складніше, якщо там уже хтось живе... Але не переживай: навіть якщо зараз квартиру доводиться ділити з якими-небудь не дуже приємними сусідами (зразок комах або привидів), завжди можна знайти спосіб швидко і безболісно від них позбутися!

Ігри Будинки, в яких тобі доведеться рятуватися від Монстрів і Привидів, які зможуть навчити тебе найважливішим навичках, необхідних починаючому Мисливцеві за Привидами. Якщо ти точно вирішив позбутися від незаконних квартирантів, треба діяти сміливо і рішуче!

Ти не маєш права на страх – вся нечисть відмінно відчуває його і використовує твою слабкість. Якщо загробні крики і жахливі напіврозкладені особистості тебе лякають, то краще почни з чогось простішого для психіки. Наприклад, гра Будинок з привидами про Гарфілда дасть тобі всі необхідні знання, але не змусить тремтіти від страху, а сміятися! А в грі Оггі і таргани в будинку взагалі немає ніякої " мертвечини – зате є необхідність тримати вухо гостро, адже підступні паразити анітрохи не безпечніше нежиті.

.