Ігри для хлопчиків бродилки – ще більше пригод для тебе!

Опис категорії

Після багаторічного забуття ігри бродилки для хлопчиків переживають новий бум популярності. Обожнювані у 80-х вже в 90-х вони були майже повністю витіснені з фокусу уваги користувачів більш видовищними файтинга і шутерами. Але не дарма кажуть, що будь-яка історія розвивається по спіралі. Бродилки для хлопчиків повернулися в новому, більш динамічному і оригінальному варіанті. Тепер їх частіше називають «adventure game» (на російську мову це словосполучення перекладається як квест).

Від класичних бродилок «а-ля 80-ті» вони відрізняються фрагментарним наявністю в структурі елементів інших жанрів: стрілялок, головоломок, бійок. Такі вкраплення роблять ігри бродилки для хлопчиків настільки динамічними та цікавими, що відірватися від них іноді справжня проблема. Ігрова мета, яка стоїть перед головними героями, залишилася майже незмінною – виживання плюс вивчення навколишнього світу.

Завдання геймера – пройти локацію від початку до кінця, не будучи з'їденим, спаленим, утопленим або розірваним на шматки монстрами, і вирішивши попутно кілька додаткових завдань. Вони можуть полягати у пошуках стародавнього манускрипту або ключа для проходу на наступний етап, набору певної кількості очок і так далі. Нюанси залежать від особливостей сюжету і фантазії розробників.

Багато гри на цій сторінці створені за мотивами відомих мультфільмів або гучних кінематографічних прем'єр. Наприклад, тебе чекають захоплюючі пригоди хоббіта в містичному Середзем'я, міжгалактичні прогулянки разом з героями «Зоряних воєн» і «Божевільного Макса». Любителі раритетів оцінять оновленого Маріо і надзвукового синього їжака Соника – справжні ігрові ікони кінця минулого століття. Загалом, всім знайдеться заняття до душі. Та й як може бути інакше, якщо в даному розділі зібрані найбільш яскраві представники ігор бродилок для хлопчиків, грати в які ти можеш не тільки в будь-який час, але і абсолютно безкоштовно. До речі, реклами на сайті теж мінімум, так що дратувати вона не буде.

.