Ігри Бродилки на двох – ще більше пригод!

Опис категорії

У цьому розділі зібрані найяскравіші ігри бродилки на двох із всіх доступних сьогодні в мережі. Розраховані вони, в першу чергу, на дівчаток, і ми дуже сподіваємося, що тебе і твоєї кращої подруги наші захоплюючі забави теж припадуть до душі. Разом ви зможете непогано повеселитися, долаючи їх непрості локації.

Строго кажучи, сучасні бродилки, незалежно від того, для кого призначені – хлопчиків або дівчаток, майже всі ставляться до квестам або пригодницьким ігор. Це означає, що перед тобою своєрідний мікс жанрів: у невеликій кількості у їх сюжеті використано елементи стрілянини, бійок, головоломок та ін., а в центрі уваги знаходиться один або пара головних героїв, активно досліджують віртуальний світ. Персонажі пересуваються по локаціях ігри з однієї точки в іншу, щомиті взаємодіючи з навколишньою дійсністю. Їх основна мета – дістатися з пункту А в пункт Б живими і неушкодженими. Іноді це потрібно зробити за певний відрізок часу, що серйозно ускладнює завдання. Попутно доводиться заробляти очки, вступаючи в сутички з ворогами або знаходячи бонуси.

Якщо діяти правильно, після кожного успішно пройденого рівня гри бродилки на двох на рахунку гравця їх накопичується достатня кількість. У спеціальному магазині гроші-окуляри можна (і потрібно!) витратити на прокачування характеристик головних героїв, наприклад, збільшити витривалість, докупити запасні життя і т.д. Зайвим перераховане точно не буде, оскільки кожен новий етап ігри бродилки для двох виявляється складніше попереднього. І цікавіше, ясна річ.

Ми з Тамарою ходимо парою

Як вже ясно з назви, ігри бродилки на двох з цього розділу розраховані на парне проходження, тобто гравці одночасно керують двома персонажами, що мають загальну мету і рухаються в одному напрямку. Характеристики та можливості героїв при цьому різні, наприклад, один не вміє плавати, зате спритно проходить крізь полум'я, а другий, навпаки, у воді почувається як риба, а от вогню на дух не переносить. Саме так, до речі, ведуть себе герої відомої корейської ігри бродилки для дівчаток на двох «Вогонь і Вода».

У центрі їх сюжету два милих персонажа-антагоніста: вогняний хлопчик і водна дівчинка, що жити одне без одного не можуть. Причому, в прямому сенсі слова. Вижити поодинці на повних небезпек ігрових локаціях вони просто не в змозі. А от разом, допомагаючи один одному, легко здатні подолати будь-які складнощі на шляху. Дана серія – одна з найбільш яскравих представників жанру квестів на двох, що має безліч фанатів. Час від часу виходять нові, ще більш цікаві версії, так що не забувай стежити за оновленнями нашого сайту.

Але і крім них ви з подружкою знайдете, чим зайнятися. Асортимент іграшок з парним проходженням, який чекає вас в цьому розділі, досить великий. Більше того, ми впевнені, грати в наші ігри-бродилки на двох вам не набридне ніколи, оскільки ми уважно стежимо за новинками сфери комп'ютерних розваг та регулярно поповнюємо всю колекцію.

.