Ігри Бомбери – багато вибухів у лабіринті!

Опис категорії

Ігри Бомбери являють собою захоплюючі онлайн головоломки, дія яких розгортається в замкнутому просторі, має вигляд лабіринту з безліччю проходів, коридорів та тупичків. В його завулках ховається маса разнобразнейших предметів: від карток з додатковими очками і всілякими корисними речами до самовзрывающихся фугасів, мишоловок та іншої гидоти.

Завдання геймера проста і зрозуміла – збирати перші, всіма силами намагаючись не напоротися на другі. З-за цього грати в бомбери – значить весь час бути напоготові, розраховувати свої кроки на кілька ходів вперед, діяти рішуче, але обережно. Такого роду іграшки чудово розвивають інтуїцію, увагу, здатність концентруватися на тому, що відбувається. Так що грати в них не тільки надзвичайно цікаво, але і корисно.

Зробив гидоту - відійди

Як правило, ігри Бомбери передбачають два режими проходження: для одного і пари гравців. У другому випадку твоїм суперником буде реальна людина, в першому ж – персонаж, запрограмований комп'ютером. А іноді і не один. Суть кожної подібної гри - знищити другого як можна швидше, а самому в цілості й схоронності перебратися на наступний етап. Суперник, ясна річ, переслідує цілі діаметрально протилежні. Так що кожен з вас буде битися не на життя, а на смерть, у прямому сенсі цього слова.

Гра Бомбери не дарма має таку назву, головною і єдиною зброєю її учасників є бомбочки, доступні в необмеженій кількості. З їх допомогою кожен гравець намагається підірвати другого, але фішка в тому, що від вибуху може постраждати хто завгодно. І якщо ти заклав бомбочку в надії рознести на шматки персонажа товариша, але при цьому не відвів свого на безпечну відстань – на небеса ви вирушите разом. Щоб цього не сталося, запам'ятовуй перше правило ігровий безпеки: встановив вибухівку – сховайся за кут або, хоча б, отбеги від неї на кілька кроків. Тікаючи, будь уважний – не рівна година натрапиш на чужу бомбу і все одно влетиш в повітря.

Кожна гра Бомбер передбачає свій оригінальний асортимент заохочень і бонусів. Так, у закутках її лабіринту ти зможеш відшукати більш потужну вибухівку, ніж твоя, додаткові окуляри, тимчасову здатність зводити кам'яні стіни або, навпаки, руйнувати вже побудовані. Чого в них точно немає, так це додаткових життів. На жаль! Правилами передбачено, що твій персонаж може підірватися на бомбі один або три рази (в залежності від гри), і ніякими хитрощами це не виправити. Після вибуху рівень доведеться проходити заново з самого початку.

.