Ігри Більярд — самі реалістичні онлайн версії

Опис категорії

Гра Більярд – збірний термін цілої серії настільних розваг з різними правилами, але кількома об'єднуючими рисами. До них відноситься наявність спеціального столу, вчинення ігрових ходів з допомогою кия (дерев'яної палиці з одним загостреним кінцем) і використання 15 куль одного розміру, не рахуючи битка. У всьому іншому: від діаметра луз, довжини кия, розміру кульок і порядку вчинення ударів, правила можуть істотно відрізнятися.

Так, наприклад, найбільші кулі білого кольору традиційно використовуються в «російських версіях» більярду – американці, сибірку і москвичці. Важать вони близько 285 грамів кожен, а в діаметрі мають 68-69 міліметрів.

В американському пулі кульки майже на 100 грам легше і на 10 мм менше в обсязі. Крім того, вони пронумеровані і пофарбовані в різні кольори. А ось у французькому карамболі використовується зовсім інший комплект складається він з однотонного білого битка, білого з контрастними точками (зазвичай, червоними або чорними) і жодного прицільного яскраво-червоного кулі. Важать вони близько 200-210 грамів і мають відповідний обсяг.

Довжина і товщина кия для кожного виду гри більярд теж передбачені різні. І якщо в аматорських партіях цим можна знехтувати, на світових чемпіонатах та інших серйозних турнірах будь-яких, навіть дрібних правил дотримуються дуже суворо.

Ну, а поки до змагань далеко...

Якщо у більярді ти новачок, і навіть поняття не маєш, з чого почати знайомство з цією древньою, захоплюючою, але досить складною грою, пропонуємо зручніше влаштуватися в улюбленому кріслі і на весь екран запустити один з уподобаних розваг розділу. Не полінувавшись попередньо ознайомся з правилами. Як ти вже зрозумів, різновидів гри Більярд існує величезна кількість, на нашому сайті в основному представлені американка і класичний пул. Останній буде особливо цікавий для хлопчиків, які цікавляться різноманітними змаганнями, оскільки саме його стандарти прийняті за еталон на будь-яких заходах Всесвітньою асоціацією пулу та більярду (World Pool-Billard Association).

І як раз з ними ти зіткнешся, запустивши на весь екран обрану гру. Постарайся добре завчити всі пункти з'явилася інструкції. Але навіть якщо з першого разу зробити це не вдасться (вимог досить багато) – не біда. На всьому протязі партії тебе будуть супроводжувати стрілочки-підказки, що пристойно полегшить процес проходження і допоможе швидше зорієнтуватися в премудростях відбувається. Крім того, наш більярд грати безкоштовно дозволяє скільки і коли завгодно, так що ти легко зможеш освоїти всі важливі моменти в особисто тобі зручному режимі.

Звичайно, ні один віртуальний симулятор не навчить грати в більярд по-справжньому. Правильна постановка рук, володіння києм, вміння регулювати напрямок і силу удару повинні бути доведені до автоматизму і відпрацьовуються роками регулярних тренувань. Але загальне уявлення про правила, а також можливість у будь-який вподобаний онлайн більярд грати безкоштовно він тобі забезпечить. Та й логіку непогано розвине, чого вже там.

.