Ігри Бетмен – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Супергерой, завжди готовий врятувати місто від чергового лиходія – хто він насправді? Хто ховається під темною маскою? Ніхто не знає відповідь, але він і не потрібен. Адже варто статися біді, як яскравий промінь прожектора пронизує темряву і малює величезну летючу мишу в густих хмарах – а це означає, що допомога вже близько! І якщо справжні надздібності дано далеко не всім, то ось можливістю відчути себе супергероєм сидячи за своїм комп'ютером має сьогодні кожен!

Неймовірні пригоди в компанії улюбленого супергероя – що може бути крутіше ввечері трудового дня або в довгоочікуваний заслужений вихідний? Круті ігри Бетмен – відмінна можливість скинути з себе нудьгу повсякденного життя і перенестися в світ небезпек і героїчних звершень! На нашому сайті ми зібрали різні ігри Бетмен, які сподобаються будь-справжньому шанувальнику. Заплутані аркади, непрості бійки і стрімкі гонки – у нас точно знайдеться саме те розвага в компанії улюбленого персонажа, яке потрібно тобі саме зараз!

слідами коміксів

Гортаючи комікси або переглядаючи мультфільми, так легко забутися і втратити почуття реальності! Ті з прихильників, що володіють найбільш багатою фантазією, іноді майже починають плутати історії про супергероя і події зі свого життя. Деякі навіть вважають, що саме вони ночами стоять на сторожі спокою великого міста! Одягають на обличчя маску, куплену в магазині іграшок, і вдивляються в нічне небо, очікуючи побачити там знак...

А інші, навпаки, і хотіли б уявляти – але ніяк не можуть. Надто вже рутина звичайному житті затягує, не пускає до думки ні однієї дуже яскравої фантазії.

Втім, як би там справа не йшла, а все-таки хочеться іноді не просто мріяти, закривши очі, а спробувати на смак супергеройським життя! Реалістичні ігри відправлять тебе по слідах подій, що відбувалися в знаменитій серії коміксів і фільмів про Бетмена. Ти приймеш участь в Гонках на мотоциклі або Бет-мобіле, развяжешь війну Проти мутантів і станеш справжнім Захисником Готема! Зрозуміло, головні вороги персонажа не залишаться осторонь: у нашій колекції є відмінні ігри, в яких Бетмен бореться з Робіном або Джокером.

Але не думай, найкрутіше – попереду! Всі ці забави – лише спосіб розім'яти м'язи перед цим справою. І коли всі тренувальні завдання будуть виконані, кращих гравців будуть чекати розташовані на початку списку місії Аркхем Сіті. Так, самі нові круті ігри Бетман, які раніше можна було грати тільки на консолі, тепер доступні абсолютно безкоштовно в режимі онлайн на нашому сайті!

Не прогав свій шанс відзначитися в самому модному розвазі цього року – за допомогою однієї лише клавіатури і іноді мишки ти зможеш «спробувати на зуб» останні розробки ігрових девелоперів Warner Brothers.

Ніщо людське нам не чуже!

Улюблений персонаж легко може стати твоїм кращим другом, хоча й здається, що ви абсолютно з різних світів. Крім супергеройське занять він, як і будь-колишній хлопець, любить гарненько розважитися. З класними іграми з колекції Batman ти побуваєш на рингу, збереш круті пазли і просто відмінно проведеш час в компанії супергероя!

Виявляється, Бетмен не тільки відмінно вміє грати в звичний для США баскетбол, але і не гірше Неймара або Кріштіану Роналду може фінтити на футбольному полі. І, будемо чесні, обіграти його не так просто – навіть якщо він б'ється в поодинці проти цілої команди! Втім, гра Бетмен відрізняється тим, що навіть під час матчу герою доведеться бути напоготові і не стежити, чи не підкинули чи недруги на полі, скажімо, бомбу. Так що, будь акуратний, але нічого не бійся!

.