Ігри Бен 10 Омниверс – твій шанс врятувати планету!

Опис категорії

Один з найбільш відомих мультсеріалів американського кіноканалу Cartoon Network отримав своє друге народження завдяки серії ігор Бен 10 Омниверс.

Вони досить точно відтворюють найбільш яскраві епізоди четвертої частини пригод відважного Бена Теннісона – десятирічного хлопчика, чиє життя назавжди перевернула випадкова річна знахідка.

Таємнича сила Омнітріксу

В першу чергу фанати мультиплікаційної історії про малюка Теннисоне полюблять ігри Бен 10 Омниверс за можливість самостійно використовувати Омнітрікс – чудодійний інопланетний прилад, що дозволяє головному герою в будь-який момент часу перевтілюватися в космічного прибульця. А вся справа в тому, що загадковий Омнітрікс, що зовні нагадує звичайний годинник, містить у собі елементи ДНК одразу десяти інопланетян.

Та не аби кого, а досить могутніх істот, що володіють різними суперсили. Ясна річ, що господар чарівного девайса і сам стає супергероєм, а тому багато гри Бен 10 Омниверс присвячені запеклій боротьбі за володіння ним. На хитру штуку претендують навіть не люди, а всілякі міжгалактичні мутанти, пірати, інші мало приємні особистості. І випадкова зустріч із ними не обіцяє нічого доброго, а вже що говорити про ситуаціях, спеціально влаштованих для того, щоб відібрати Омнітрікс.

Запустивши гру Бен Тен Омниверс, ти на власній тушці відчуваєш, як непросто деколи доводиться головному героєві, але зате зможеш допомогти йому розібратися з усіма лиходіями. Під час сутичок з ворогами сам Бен (і ти разом з ним) перевтілюється в одну з таких фантастичних іпостасей: Силач, Ядро, Космічний пес, Плазма, Привид, Лоза, Щелепи, Людина вогонь, Жук, Гуманоїд. В яку саме, залежить від умов конкретної гри.

Як правило, почавши грати Бен 10 Омниверс, ти зможеш сам вибирати інопланетянина, якого хочеш перетворитися. Кожен з них володіє своїм ексклюзивним набором характеристик, придатних для знищення певного виду прибульців. А от щоб перемогти Вилгакса – головного і самого могутнього ворога нашого героя, буде потрібно сила всіх мешканців чарівних годин. Успіх у даному випадку буде багато в чому залежати від того, наскільки швидко ти зможеш перемикатися між іпостасями Омнітріксу, не перестаючи при цьому атакувати ворога.

Складність полягає в тому, що проходження будь-якої гри Бентен 10 Омниверс не передбачає можливості активувати будь-якого з 10 персонажів відразу ж після запуску. Доступ до них відкривається поступово, у міру проходження рівнів і заробляння тобою очок. На початкових етапах гри можливості головного героя досить скромні, і доведеться добряче постаратися, щоб пройти місії без втрат.

Добре, що в більшості ігор для хлопчиків подібного типу наростання складності відбувається поступово, і впоратися з першими рівнями в них набагато простіше, ніж з останніми. Так у тебе буде час піднабратися досвіду і встигнути добряче прокачати свого персонажа, щоб на головну битву останнього рівня він вийшов у всеозброєнні.

.