Ігри Бен 10 Інопланетна надсила – врятуй рідну планету!

Опис категорії

В основу кожної гри Бен 10 Інопланетна надсила покладено сюжет аннимационного серіалу з тією ж назвою, знятого студією із США Cartoon Network Studios. Це сиквелл двох інших, не менш популярних мультів «Бен 10» і «Бен 10 alien force».

І там, і там йдеться про пригоди Бена Теннісона – звичайного американського школяра, життя якого кардинально змінилася після появи у ній Омнітріксу – приладу, час від часу перетворює свого власника в інопланетних монстрів.

Події третьої частини мульта і, відповідно, ігри Бен 10 Інопланетна надсила розгортаються через п'ять років після першої історії і рік після другої. Їх головному героєві вже виповнилося 16, він, нарешті, зміг не тільки зняти з руки Омнітрікс, але і знищити його, оговтатися від усіх потрясінь, що випали, зайнятися навчанням та спілкуванням з друзями. Підступний Вилгакс здався і більше не загрожує безпеці Землі. Здавалося б, можна жити і радіти, але не тут-то було....

Нові пригоди

Один з шанувальників відважного хлопця дізнається про його неймовірні можливості і розповідає про них пресі. На головного героя гри Бен 10 alien force обрушується просто шквал уваги. Знайомі і незнайомі люди починають розглядати його на вулицях, приставати з питаннями, багато в жаху тікають від дивного хлопчика. Загалом, Бену 10 не позаздриш, а тут ще на Землю причалив корабель з новим інопланетним лиходієм – Агресором (ти неодмінно зустрінешся з ним в процесі проходження ігор про великими силами).

У боротьбі з підступним супротивником головному героєві буде допомагати Ультиматрикс – поліпшена версія Омнітріксу, куди більш потужна і функціональна. Вона не тільки забезпечує своєму власникові доступ до всіх колишніх інопланетним іпостасей, але дозволяє розвивати і вдосконалювати, довівши до стану Ультімейт - досконалих форм. Не дивно, що Агресор намагається захопити міць п'яти прибульців приладу, і основний твоєї завданням в іграх про Бен Тен і інопланетну великими силами буде перешкодити цьому.

Ще однією проблемою, що вимагає негайного рішення, стане колишній кращий друг Бена – Кевін. Випадково увібравши в себе енергію Ультриматрикса, він починає сходити з розуму від звалилося на нього могутності, перетворюючись на одного з найбільш злісних і огидних монстрів, яких коли-небудь бачив світ. Всі найгірші якості натури Кевіна виходять назовні в зовсім жахливому, гіпертрофованому вигляді. Разом з відважним Беном ти повинен будеш знешкодити новоявленого лиходія і допомогти йому повернуть людський вигляд.

.