Ігри Барбоскины - ще більше пустощів з улюбленими героями!

Опис категорії

Онлайн ігри Барбоскины російською мовою пропонують тобі нові зустрічі з героями відомого російського серіалу про життя-буття веселих собачок. Занудьгувати з ними неможливо ні на секунду, оскільки всі члени цього багатодітного кудлатого сімейства ласкаві, веселі, допитливі і активні.

Про Барбоскіних детальніше

Всього в великій квартирі Барбоскіних (під час запуску будь-якої гри розділу ти зможеш її відвідати) проживає троє дорослих і п'ятеро малюків. Старшу сестричку звати Роза, нещодавно їй виповнилося 14 років. Вона обожнює рожевий колір, серіали про любов і сусідського хлопчака Тимоху. Останнє, зрозуміло - велика-превелика таємниця. Троянда – героїня майже кожної гри Барбоскины для дівчаток.

найстарший син в сім'ї, який всього на рік молодший Троянди – Дружок. Хлопець відмінний спортсмен, захоплюється футболом, а от шкільні заняття терпіти не може, що, ясна річ, позначається на оцінках. Дружка вчителі весь час сварять за прогули, але там, де потрібна спритність і фізична сила він завжди попереду планети всієї. Найкращий його друг – Тимоха, той самий сусід, від якого мліє старша сестричка.

Зате середній син сімейства Гена – справжній вундеркінд. Він захоплюється наукою, весь час щось майструє, винаходить або проводить досліди. Якщо якась гра Барбоскины вимагає від тебе вирішення складних, заплутаних головоломок або ще чогось такого, про що не дивно назавжди зламати мозок, головний герой у ній, швидше за все, Гена.

Молодша дочка сім'ї – чарівна крихта Ліза. Їй нещодавно виповнилося 9. Дуже любить грати в «доктора» і співати, але останнім робити явно не вміє, хоч і старається. А ще вона жахлива ябеда.

Ігри з Лізою обожнює Дружок – наймолодша дитина в сім'ї Барбоскіних. Йому всього 6, і він жахливий сластьона. Дружок весь час придумує якісь витівки, а якщо за ними застають, звалює провину на свого плюшевого зайчика.

Мама і тато щенят, як і більшість батьків, жахливо зайняті і постійно пропадають на роботі. Дідусь приділяє онукам більше уваги, але, як колишній моряк, жити не може без води і регулярно йде на риболовлю. Так що підростаюче покоління часто виявляється наданим самому собі у величезній квартирі, що, зазвичай, закінчується якимись новими пригодами і витівками. У всіх них ти зможеш взяти участь разом з Барбоскиными, безкоштовно почавши грати в будь-яку уподобану гру.

Від бродилок до пазлів

Ігри Барбоскины розраховані на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, як шанувальників однойменного мультиплікаційного серіалу, так і тих, хто ніколи в очі не бачив (якщо, звичайно, такі діти існують у природі). Як і всі серії мульта, кожна іграшка являє собою окрему закінчену історію, в якій тобі, залежно від жанру, належить розгадувати головоломки, шукати замасковані на екрані предмети, складати пазли із зображенням головних героїв, проходити захоплюючі квести-бродилки і навіть збиратися на побачення. Вибір великий, і чому присвятити вільний час, вирішуй сам.

.