Ігри Барбі показ мод – твій особистий «модний вирок».

Опис категорії

Ігри Барбі Показ мод стануть справжнім подарунків для всіх дівчат, що обожнюють гарний одяг. Як зрозуміло з назви, мова у них піде не повсякденних нарядах, а про творіння «від кутюр» - моді, створюваної іменитими будинками і відомими на весь світ дизайнерами. Почавши грати з віртуальної Барбі показ мод, на годинку-іншу, і ти зможеш перетворитися в одного з них.

В реальному житті для того, щоб стати учасником якогось перфомансу Haute Couture потрібно витратити десять-двадцять років на наполегливу працю у всіляких ательє, напружене навчання, нескінченні стажування, перетерпіти негаразди, та й то не факт, що в кінці такого непростого шляху тобі буде гарантовано місце на світовому модному подіумі.

Ігри Барбі показ мод пропонують пропустити цей виснажливий період і відразу після завантаження будь-якої з них опинитися під яскравим світлом софітів престижних галерей Парижа і Мілана. До речі, це зовсім не означає, що тебе тут же увінчають лаврами самого крутого кутюр'є всіх часів і народів. На таку халяву навіть не сподівайся. Ігри для дівчаток Барбі Показ мод пропонують геймершам куди більш скромну роль – початківця дизайнера, готує свою першу в житті колекцію.

Причому, демонструвати її належить не захопленої публіці, а суворому журі. І не просто демонструвати, а виставляти моделі з розрахунком на оцінку (високу, зрозуміло). Вона не тільки стане відображенням ступеня твого таланту і майстерності, але і прохідним балом на наступний рівень. Зрозуміло, якщо оцінка невисока, ні про яку кар'єру дизайнера не варто й мріяти. У всякому разі до тих пір, поки ти трохи не подучишься. З нашими іграми зробити це буде простіше простого.

Їх розкішний асортимент різноманітних деталей гардеробу дозволяє створювати безліч стильних комплектів, продумуючи їх до найдрібніших деталей. Не тільки плаття, блузи, брюки та спідниці опиняться в твоєму розпорядженні, але і численні прикраси, вишукані аксесуари, стрічки, шпильки, корсети, туфельки, кільця та інші дрібниці, що дозволяють довести до досконалості задуманий образ. А красуня Барбі при цьому стане твоєю моделлю – настільки покірливо й терплячою, яких в реальному житті просто не буває.

.