Ігри Барбі 2 – нові зустрічі з улюбленою лялькою!

Опис категорії

В цьому році самої знаменитої ляльки всіх часів і народів виповнилося 57 років. За цей час вона обзавелася тисячами клонів самої себе, випущених як масовими, так і лімітованими серіями для обмеженого кола колекціонерів. Наздогнати за кількістю щорічно з'являються на ринку нових Барбі не в змозі жодна родина в світі, крім, мабуть, якихось Ротшильдів і Абрамовичів.

та й навіщо, коли у вільному доступі є ігри Барбі 2, в яких на тебе чекають десятки нових інтерпретацій улюбленої ляльки? Мало того, що вони доступні безкоштовно, так ще й онлайн колекція весь час оновлюється, поповнюючись новими незвичайними екземплярами.

Крім самої пластикової блондинки ігри для дівчаток Барбі 2 містять масу додаткового антуражу: величезних гардеробних, ломящихся від сотень супер модних нарядів, затишних будиночків з шикарними меблевими гарнітурами, стаєнь, ферм і цілого парку шикарних авто. Після запуску будь придивилася гри Барбі 2 все це багатство опиниться в повному твоєму розпорядженні, і можна буде робити з ним все, що забажаєш.

Наприклад, нескінченно переодягати красуню героїню, придумуючи їй відповідні ансамблі для походу на пікнік, в школу, в кіно з подружками на дискотеку і навіть на вручення премії Оскар. Крім того, разом з чарівною блондинкою ти зможеш зайнятися одним з її спортивних хобі: катанням на ковзанах, аеробікою, верховою їздою або фехтуванням.

Дівчат, які люблять розваги подинамичней, захоплять гри Барбі 2, виконані в форматі квестів і гонок. У них симпатязі героїні доведеться продемонструвати не тільки бездоганну зовнішність, але спритність, кмітливість, мужність і віртуозне володіння кермом. Загалом, всім фанам 57-річної красуні знайдеться заняття до душі. А попутно розвіється ще один навязший в зубах стереотип про те, що віртуальні іграшки з ляльками апріорі не можуть бути цікаві нікому, крім маленьких дівчаток. Захоплюючі бродилки, гонки, головоломки, пазли та квести з Барбі не залишать від нього каменя на камені.

.