Ігри Баранчик Шон – нові пригоди веселих овечок!

Опис категорії

Забавні ігри Баранчик Шон пропонують тобі приміряти на себе роль.... ватажка отари овець. Так-так, самого головного барана в стаді. І хоча ми звикли вважати цих тварин тупуватими і впертими, головний герой цієї серії ігор баранчик Шон таким точно не є. Він дуже відповідальний, відважний, кмітливий і винахідливий.

В яку б халепу не догодили вівці його отари, кожна впевнена – з'явиться Шон і все розрулить. Можливо, тому вони все жахливо безтурботні і постійно потрапляють у всілякі переробки. Склади компанію розумниці Шону і допоможи зібрати разом всіх його підопічних.

Пригоди починаються

Ти, напевно, знаєш, що кожна гра Баранчик Шон створена за мотивами однойменного британського мультиплікаційного серіалу. Всього було знято чотири сезони, що включають в себе 130 комедійних короткометражок. У кожній з них наївний британський фермер відправляє своє овече стадо пастися на галявину у твердій впевненості в тому, що цим дурним тваринам крім хорошої їжі нічого в житті не треба. Як би не так! Як тільки господар віддаляється по справах, вівці починають шукати пригод на свою п'яту точку. І, ясна річ, швидко їх знаходять. Особливою фантазією їх витівки не відрізняються, а тому, зазвичай, вони просто вирушають гуляти, захоплюються, заходять далеко і не можуть відшукати дорогу додому.

Час від часу їх викрадають і замикають в підвалі лісові розбійники або намагаються зловити голодні вовки. За умовами гри Баранчик Шон ти разом з головним героєм повинен придумати, як визволити, що потрапили в полон овечок і допомогти їм повернутися в рідне хлів. Як правило, проходження кожної такої місії має обмеження по часу, так що діяти потрібно максимально продумано і швидко – можливості виправити помилки або довго роздумувати не передбачено. Якщо ж у строк гравець не вклався, рівень доведеться проходити заново з самого початку.

Жанр більшості іграшок розділу можна визначити як квестові бродилки. У них геймерам належить багато бігати по локаціях, попутно збираючи бонусні зірки, заробляючи додаткові очки і вирішуючи логічні задачки. Майже всі вони розраховані на одиночне проходження, ігри, в які можна грати удвох, у даному розділі – рідкість. Не забули розробники і про самих маленьких гравців, для яких квести поки занадто складні. Їх баранчик Шон грати запрошує в симпатичні розвивалки з пошуком букв, яскраві розмальовки та незвичайні кругові пазли. Буде весело – ми перевіряли.

.