Ігри Аварії – багато драйву і розбитих машин!

Опис категорії

В першу чергу гри Аварії будуть цікаві, звичайно, хлопчакам. Дівчатка до машин і швидкості в масі своїй байдужі і не дуже розуміють, в чому ж тут прикол. А ось будь-який хлопчисько, помітивши класну тачку, зазвичай застигає біля неї як соляний стовп і не рухається з місця до тих пір, поки не розгляне у всіх деталях.

Зрозуміло, що за можливість (нехай і віртуальну) покататися на такій красуні він душу дияволу продасть, не замислюючись. Втім, спробуємо обійтися без художніх перебільшень. Тим більше, що ніяких особливих жертв наші запаморочливі гонки від тебе не зажадають. А все, що для них потрібно - це пара годин вільного часу, коли всі уроки зроблені, батьки не бурчать, і можна зі спокійною совістю віддатися улюбленій розвазі. Але повинні попередити: на тебе чекає сюрприз. Справа в тому, що ігри з аваріями не схожі на класичні гонки, в яких єдиною турботою геймера стає те, як би швидше дістатися до фінішу. У них все набагато складніше і цікавіше.

У чому ж підступ?

А ніякого підступу і немає. Але якщо в реальному житті водії, як правило, бережуть свої авто і всіляко за ними доглядають, ігри Аварії пропонують тобі не соромитися: можеш розбити будь-які тачки без жалю і сорому. Більш того, в деяких іграшках дтп і аварії – обов'язкова умова проходження місій, і чим їх більше, тим ближче ти до перемоги.

У звичайних перегонах від гравця потрібно виявити максимум спритності, щоб ні в що не врізатися і ні з ким не зіткнутися. В іграх про аварії, де все шиворот навиворот, умови теж поставлені з ніг на голову – тобі доведеться демонструвати дива спритності та кмітливості тільки для того, щоб зачепити максимальна кількість машин. Повір, процес захоплює з головою, але перебудуватися спочатку досить складно – автоматично тягне ухилитися від будь-якого зіткнення з машинами-суперниками, та й своє авто вдарити зайвий раз шкода.

Що стосується управління, то в цьому аспекті гри Аварії на машинах нічим оригінальним похвалитися не можуть. Що, втім, їм тільки в плюс. Для переміщення авто по екрану тобі буде потрібно стандартний набір клавіш зі стрілками або додатковий з буквами WASD, якщо ви граєте удвох. Кнопка А і пробіл, як правило, забезпечують стрибок через перешкоду, а в деяких іграшках додають машин гравців прискорення. В геймплеї може бути задіяно ще якусь кількість кнопок зі специфічними функціями, але перераховувати ми їх не будемо, оскільки в кожній грі вони свої, і не повторюються. А щоб не заплутатися, перед стартом першого рівня просто добре вивчи меню.

загалом, грати в аварії досить просто. Стандартне управління не відволікає від того, що відбувається на екрані, їм самим дозволяючи зосередитися на вирішенні конкретної ігрової задачі і трощити тачки особливо вправно. Що ж стосується емоцій та адреналіну, то вони будуть шмагати через край, тому що і в реальному житті, і в більшості флеш іграшок, ситуації, змодельовані в цьому розділі – рідкість (і слава богу!), а значить, варто скористатися можливістю і відірватися по повній.

.