Ігри Аркади – багато пригод, битв і азарту!

Опис категорії

Наші нові ігри аркади припадуть до душі всім, хто не шанує хитромудро закручені сюжети, довгограючі місії і занадто складні проходження. Ними захоплюються геймери, які віддають перевагу прості цілі і зрозумілий геймплей, присмачені неабиякою часткою азарту, драйву і динаміки. Можна сказати, що аркадні ігри – азбука сфери онлайн-розваг. Вона проста, доступна і навіть трохи примітивна, особливо в порівнянні з якими-небудь MMO-симуляторами останнього покоління, мультиплатформовими інді-іграми на зразок Five Nights at freddy's або футуристичними рольовими забавами в стилі Cyberpunk 2077.

Але, як не освоївши ази букваря, неможливо навчитися читати, так і не пройшовши захоплюючі ігри аркади, неможливо перейти до більш складним онлайн розваг. Якщо ж питання навчання перед тобою не варто (рівень «нуб» давно пройдений і забутий), а хочеться просто розвантажити голову після напруженого шкільного дня, аркадні іграшки припадуть дуже до речі. Сміливо вибирай будь-яку з нашого нового розділу і відривайся по повній. Причому, зауваж - з мінімумом реклами і абсолютно безкоштовно.

Шалений мікс жанрів і напрямів

На монітор свого комп'ютера ігри аркади перекочували з допотопних ігрових автоматів і приставок. Перебазировавшись на пк, вони стали набагато жвавіше, але основну свою межу зберегли: у головного героя на екрані видно тільки кисті рук, іноді, в додаток до них, промайне край одягу або ступні. Такий прийом зображення персонажів називається видом від першої особи. У ньому гравцеві не видно локація цілком, а тільки та її частина, яку може бачити пересувається по екрану персонаж. Зроблено це для того, щоб створити у тебе відчуття повного занурення в події на екрані.

Так, наприклад, якщо герой пробирається по темному вузькому коридору, насилу розбираючи, куди робити наступний крок, ти теж не зможеш побачити нічого крім ледь помітних у напівтемряві стін і судорожно затиснутого в руках зброї. Ось його тобі видно добре. Скористайся цим, весь час тримаючи палець на спусковому гачку – мало яка гидота ховається за найближчим поворотом. Подібного роду бродилки і шутери складають левову частку всіх існуючих аркад і дуже подобаються геймерам. А ось третє місце цього імпровізованого хіт-параду розділили між собою аркадні боротьба ігри та гонки. Тобто, ти вже зрозумів, що до аркадія прийнято відносити іграшки різних жанрів, головне – вид від першої особи і підкреслена простота управління.

Цілі, які вони ставлять перед гравцями, теж не відрізняються особливою складністю. Як правило, це проходження рівня за мінімальний час, що супроводжується збором певної кількості монет, окулярів або бонусів. Грати можна одному або вдвох, залежно від кількості доступних режимів в меню. В консольних аркадах допускається участь набагато більшої кількості гравців – чотирьох, а іноді і шістьох навіть. На жаль, але на компі такі фокуси неможливі – клавіатури не вистачить. Зате якщо ти сам вдома і занудьгував, достатньо лише почати безкоштовно грати в азартні ігри аркади, як смуток і нудьга пропадуть безслідно.

.