Ігри 2014 – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Здається, пару років тому все було по-іншому: айфони дрібніше, гамбургери крупніше... А от комп'ютерні розваги були нітрохи не менш крутими, ніж зараз! А деякі навіть зуміли завоювати почесне звання «класика жанру» і великими літерами вписати свої назви в історію геймдеву. Якщо хочеш поностальгувати про зовсім недавньому минулому, на цій сторінці ти знайдеш все що потрібно! Ми зібрали найбільш повний список забав, які були популярні ще зовсім недавно.

Шукаєш щось цікавеньке, перевірене часом, але ще не покрите древнім мохом восьмібітного графіки і примітивного геймплея? Ігри 2014 – це відмінний вибір для тих, хто любить новинки і взагалі все сучасне, але цінує стабільний і довгостроковий успіх. Ми зібрали найпопулярніші ігри 2014 року на нашому сайті, щоб ці круті розробки точно не загубилися в надрах гугла! Пройди знайомі стежки ще раз або відкрий для себе щось новеньке: все що тут є – це справжня класика, знати яку обов'язково повинен кожен!

Рубрикація забав по даті виходу нітрохи не менш логічна, ніж за діючими особами або жанрами. Розваги створюються невипадково: вони є дзеркалом подій і настроїв ринку. Ігри можуть розповісти нам, чим жили і дихали люди в 2014, чим були зайняті їхні думки, краще будь-якого історичного роману.

Що більше хвилювала розуми? Кубок світу з футболу в Бразилії або гонки Формули 1? Фінал трилогії Хоббіт або майбутній вихід екранізації Хітмена? Розвиток подій в Game of Thrones або новинка серії Need for Speed? Зазирни в список, і ти побачиш, що ігри 2014 зачепили кожну з цих тем! Хоча, розваг, пов'язаних з футболом, все-таки найбільше.

Зрозуміло, розробники займалися не тільки найбільш гостро актуальними темами. Виходили й такі іграшки, які завжди доводяться до місця і ніколи не вийдуть з моди! Ти будеш рятувати світ в компанії Людини Павука або вирощувати овочі в Симуляторі Ферми – питання тільки твого смаку, а девелопери зробили все можливе, щоб кожен знайшов щось до душі. Захоплюючі Гонки, Стрілялки та забави в стилі Хоррор вже чекають на тебе!

.