Гри Улитка Боб – ні дня без пригод!

Опис категорії

Прийнято вважати, що равлики – одні з найбільш повільних істот на світі. Поки ці забавні черевоногі молюски подолають хоча б метр, пройде не менше цілого дня, а то й кількох. Але в казковій країні не діють звичні людські закони, тут все поставлено з ніг на голову, і звичайний неповороткий слимак цілком може виявитися бігуном-марафонцем. Наприклад, як герой цілої серії ігор для хлопчиків - равлик Боб.

На перший погляд, цей окатий малюк справляє враження безпорадною мультяшною крихти. Але насправді перед нами відважний мандрівник, який об'їздив уздовж і впоперек сотні кілометрів чарівного світу. Хочеш дізнатися про нього більше? Тоді відклади всі свої справи, і вперед – на тебе чекають захоплюючі гри Улитка Боб!

Ні дня без пригод

Мультяшна равлик Боб проживає у невеличкому затишному будиночку на десь на краю казкової країни. Але застати його тут практично неможливо. Більшу частину свого часу він проводить у подорожах: іноді недовгих (наприклад, відправляється привітати з днем народження дідуся), іноді вигаданих (бореться з величезною вогнедихаючим драконом), іноді романтичних (визволяє з полону лиходія кохану), а іноді і міжгалактичних (розсікає на своїх двох прямо у відкритому космосі).

Добре, що в ігри онлайн Равлик Боб грати безкоштовно не становить жодних проблем, інакше ти б розорився б, намагаючись пережити разом з маленьким молюском всі пригоди, які він регулярно вплутується. Так, Боб – відомий майстер знайти собі труднощів на п'яту точку (або як це місце називається у равликів?). Справедливості заради потрібно відзначити, що з усіх звалилися на нього випробувань маленький герой виплутується досить спритно. Ну, а з твоєю допомогою бродити по світлу йому стане ще веселіше і простіше. Так що, вистачить розмов, пора відправлятися в шлях - новий, захоплюючий, незвіданий, вабливий....

На що звернути увагу

Як ти вже зрозумів, гри Улитка Боб відносяться до жанру бродилок. Правда, не зовсім звичайних. Від інших схожих розваг вони відрізняються однією важливою умовою: щоб пройти рівень до кінця, а вже тим більше перейти на наступний, потрібно проявити кмітливість і здогадатися, як працює механізм, преграждающий шлях головному герою. А їх у всіх частинах ігор «Snail Bob» предостатньо. На шляху молюска-мандрівника весь час виникають непрохідні гори, глибокі прірви, замкнені двері, зруйновані мости і інші прикрі неприємності. Благо, перед кожною з них встановлений хитромудрий механізм з купою важелів, кнопок, мотузок та інших штук, на які можна натиснути, смикнути, потягнути, заклацнути. Головне, здогадатися, що саме потрібно зробити. І тут героєві не обійтися без твоєї допомоги, а тобі без кмітливості, уважності та вміння міркувати логічно.

Що стосується управління, то воно, по-перше, просте, а, по-друге, однакову для всіх іграшок розділу. Головним твоїм «зброєю» стануть кнопки зі стрілками на клавіатурі і пробіл. В деяких випадках можуть знадобитися додаткові клавіші, але про них ти дізнаєшся завчасно - перед стартом кожної гри на екрані з'являється меню з докладною інструкцією. Як бачиш, нічого складного, так що саме час запустити одну з бродилок. Невтомний пілігрим равлик Боб грати запрошує всіх любителів захоплюючих пригод. Його пригоди виявляться корисними для дівчаток і хлопчиків будь-якого віку окрім, мабуть, зовсім вже малюків. Тебе чекають веселі та захоплюючі подорожі з елементами розвивалок і оригінальних головоломок.

.