Гра Змійка – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

В епоху перших Тетріс геймери були не дуже розпещені. Зараз навіть складно уявити, як можна було місяцями рубатися в одну і ту ж забаву, позбавлену не тільки реалістичною графіки, але і хоча б.. кольору. Всі були раді простий можливості після важкого дня витягнути ноги в улюбленому кріслі і піти від реальності в маленьке портативний пристрій.

І порятунок відпочиваючих – справа рук самих відпочиваючих! Переміщення чорних клітинок по сірому екрану доповнювалося, замість ретельно промальованих спецефектів, багатою уявою самого геймера.

Прагнення до нового проявляється у всьому – навіть заслужена класика зазнає змін і оновлень. Ми зібрали різноманітні гри Змійка, щоб кожен відвідувач нашого сайту міг насолодитися як класичної Снейк, так і її сучасними інтерпретаціями. Кожна гра Змійка по-своєму унікальна, пройди їх всі і вибери найкращу! Ці експерименти нічого не буде тобі коштувати, адже все онлайн забави на цій сторінці доступні абсолютно безкоштовно і без установки на комп'ютер.

Простіше нікуди!

Правила оригінальної іграшки гранично ясні, зрозуміти їх може навіть дитина. Рептилія повзає по ігровому полю і з'їдає усе на своєму шляху, до чого заторкує її жадібний рот. Керуючи напрямком її руху за допомогою чотирьох кнопок, що означають поворот в таку сторону, потрібно направляти персонаж до їжі, старанно обходячи перешкоди, стіни поля (якщо є) та бомбочки/комах/іншу отруту (якщо передбачено). Головне – не кусати себе за хвіст.

В модифікованому вигляді гри зі Змійкою можуть управлятися за допомогою миші (як у випадку з Дорогоцінними каменями) або мати лише дві можливості для повороту (як у Водяному варіанті). Щоб тобі було веселіше грати онлайн, Змійка пропонує влаштувати Змагання в заплутаному лабіринті або навіть влаштувати жорстку повзучу зарубу На двох. Але принцип залишається тим самим: їмо – ростемо – профіт!

Воруши мізками

Проте не завжди фантазія розробників так примітивна. У мережі бувають і більш складні варіації, найбільш цікаві з яких ми додали в свою колекцію на цій сторінці. Наприклад, щоб грати в Логічну змійку і навіть пройти всі онлайн рівні, доведеться гарненько напружити звивини! Без продуманої стратегії просто неможливо поєднати всі цифри в правильному порядку, ні разу не перейшовши власний слід – а саме це від тебе і потрібно. Ускладнює завдання той факт, що на перших рівнях порядок цифр при кожному перезапуску випадає різний, а тому вдосконалювати свою стратегію покроково не вийде – доведеться думати на льоту.

.