Гра Монополія – створи свій власний бізнес!

Опис категорії

Флеш гра Монополія – віртуальна реінкарнація всім відомої настільної бізнес-забави з тією ж назвою. У ній гравцеві пропонується, використовуючи невеликий початковий капітал, перетворитися на «власника заводів, газет, пароплавів», по можливості, швидше за конкурентів, а в ідеалі – повністю їх розоривши.

Вони, відповідно, будуть намагатися виконати такий же фокус з тобою. У кого вийде швидше - той молодець і, зрозуміло, переможець гри Монополія. Стати їм може тільки спритний, спритний і відважний геймер, який готовий ризикувати, не втрачаючи при цьому ані голову і холоднокровність. Готовий спробувати свої сили у вируючому світі іграшкової, але досить реалістичною моделі ринкової економіки? Тоді вперед, до перемог і звершень! Тим більше, що в онлайн Монополію можна грати безкоштовно, як майбутнього Трампа або Абрамовича ця думка повинна тебе надихати.

Що потрібно, щоб стати акулою бізнесу?

Віртуальна гра Монополія, як і її настільна прародителька, має вигляд квадрата, уздовж кожної сторони якого розташовані квадратики поменше. Кожен з них являє собою яке-небудь підприємство або організацію. Серед них є заводи, готелі, парки, кінотеатри, ресторани, пекарні, морські порти, станції автотранспорту та ін. Все перераховане має ціну і приносить певний прибуток. Її можна збільшити, вкладаючи у розвиток підприємства-квадратика додаткові кошти або просто витягнувши вдалу фішку, а можна збанкрутувати безграмотними діями або випадково випав невигідним ходом.

Ходять, до речі, гравці в Монополію по черзі на певну кількість кроків. В онлайн версії роль кубиків з числами на гранях виконує клік по них мишкою. У всьому іншому алгоритм майже не відрізняється від правил паперово-настільної гри: кидаємо кубики (клікаємо мишкою), робимо хід на випало кількість кроків, в залежності від можливостей, що пропонуються тією клітиною поля, де зупинився гравець, купуємо, продаємо, обмінюємо наявні активи. У розумі при цьому бажано тримати хоча б приблизну стратегію дій на кілька ходів вперед.

Наприклад, ти плануєш скупити всі металургійні заводи в грі і робиш для цього все можливе або хочеш зайнятися розвитком точок громадського харчування, і тоді звертаєш увагу на кафе і ресторани. Звичайно, можна нарватися і на полі «банкрут», і тоді велика частина твоїх планів полетить під три чорти, але віртуози гри навіть з такого тяжкого становища примудряються знайти вихід.

Добре ще, що онлайн Монополія дозволяє грати не тільки в компанії інших гравців, але і самому - на пару з комп'ютером, так що можна тренуватися скільки завгодно, не чекаючи моменту, коли у тебе з'являться реальні партнери.

.