Гра Еволюція – створи свою всесвіт!

Опис категорії

Захоплююча флеш гра Еволюція сподобається всім, хто любить довгограючі багаторівневі забави, події в яких розвиваються по висхідній – від простих до складних. Вона наочно демонструє геймерам природний процес розвитку природи, як одна примітивна клітка з часом може трансформуватися у величезний світ, повний різноманітних живих істот і складносурядних зв'язків.

Епічне дійство зачаровує настільки, що відірватися від екрану тобі буде надзвичайно складно. Зверни на це увагу, коли засядешь за комп. Краще всього починати грати в Еволюцію тоді, коли в загашнику є кілька годин вільного часу і можна нікуди не поспішати. І, до речі, зверни увагу на саундтреки – для них використані супер мелодійні, майже медитативні композиції. Відмінний фон для того, щоб відчути себе богом, «з нуля» створює новий світ, адже саме цим тобі належить зайнятися після запуску будь-якої гри Еволюція з даного розділу.

Нюанси геймплея

За великим рахунком кожна наша гра Еволюція - прекрасна ілюстрація до теорії Дарвіна про природний добір і виживання найсильнішого. В ній вам належить управляти спочатку маленькими головними героями, з плином часу перетворюються у великих і сильних представників виду, а іноді просто у величезних монстрів. Наприклад, це може бути бактерія, яка з крихітної точки на екрані перетворюється в гігантську субстанцію, пожираючу дрібніших родичів і швидко розвивається за їхній рахунок. Або ж дитина-курча, здатний за лічені години завдяки генномодифицированному корму розвинутися в супер сильного бійцівського півня. Або...

Але не будемо розкривати всі сюрпризи ігрових сюжетів заздалегідь. Ти і так вже зрозумів, що ігри про еволюцію досить захоплюючі і варті твоєї уваги. Майже всіх їх можна сміливо віднести до жанру стратегічних розваг, оскільки, щоб перемогти в будь-якій, необхідно ретельно продумати план дій, мінімум, на кілька ходів вперед. Але не всі стратегії однакові.

Так, деякі ігри Еволюція являють собою типові зразки Real Time Strategy: події в них розгортаються в реальному часі, а всі учасники ігрового процесу діють одночасно. Інші – явні Government simulation game, тобто глобальні стратегії, в яких ти зможеш впливати на еволюціонування не окремого підвиду, а планети в цілому. Але і в тому, і в іншому випадку ігровий процес передбачає неабияку частку творчості, так що грати тобі сподобається.

Що стосується управління, то воно у всіх згаданих онлайн розваги приблизно однакове. Більшість маніпуляцій на екрані здійснюється мишкою. З її допомогою потрібно знаходити і клікати по жертві, яку ти збираєшся згодувати головному герою, нею ж відбиватися від ворогів і вказувати місця, де твій підопічний зможе відпочити або перечекати небезпеку. Як бачиш, нічого особливо складного не буде потрібно, за умови, звісно, твоїй підвищеної уважності і вміння швидко приймати рішення. А адже з ними проблем не буде, вірно?

.