Ігри Анжела – ще більше забав з чарівною кішечкою!

Опис категорії

Ігри для дівчаток про розмовляючу кішку Анжелу займають перше місце за «мі мі мі» серед усього різноманіття флеш розваг. Навіть легендарний кіт Том не зміг «переплюнути» популярність вусатою подружки, замість цього сам в неї закохався.

Крім того, що Анжела - кішка, що саме по собі вже +100 до карми, так вона ще кішка-дівчинка, абсолютно білосніжна, неймовірно гарненька, одним своїм виглядом здатна розтопити навіть найсуворіше серце. Що, крім обожнювання, вона може викликати в трепетних дівочих душах, які мліють навіть від самого примітивного зображення котиків.

А адже ігри Анжела – не набір симпатичних картинок. В них тебе чекає цілком бадьора віртуальна кішка, примхлива і примхлива, яка іноді ще й розмовляє. Правда, як будь-який пристойний представник породи котячих, робить це тільки тоді, коли сама захоче. Примусити Анжелу до чого-небудь або умовляннями силою неможливо. Діяти з нею потрібно ласкаво, делікатно і тоді, можливо, вона обдарує симпатією і стане тобі справжнім другом. Пропонуємо прямо зараз почати грати в будь-яку вподобану гру про мою розмовляючу Анжелу і перевірити, чи так це насправді.

З чого почнемо?

Кожна гра Анжела являє собою процес догляду за білосніжною героїнею. Геймер перетворюється на щось на зразок обслуговуючого персоналу гарненькою животинки, але, як не дивно, відчуває від цього масу задоволення. Звичайно, найбільше такі розваги подобаються дівчаткам, але і хлопчиків деяких захоплює будь здоров. Ігри Анжела зроблені за аналогією з іграшками про вже згаданого мовця Тома або не менш популярного персонажа, що потребує постійної турботи – Поу. За білою кішечкою потрібно доглядати приблизно також регулярно годувати її і укладати спати, не забувати поїти, мити, розчісувати шерсть, чесати за вушком і давати пограти з клубочком ниток. Якщо все робити правильно і вчасно, задоволене бурчання Анжели та її сяюча посмішка (чеширський кіт відпочиває!) стануть тобі нагородою. Якщо ж лінуватися і забувати про віртуальну вихованку, вона, як справжня жінка, винесе тобі мозок постійними нагадуваннями і образами. Характерний звуковий сигнал, що позначає те, що кішечка незадоволена, буде лунати щомиті до тих пір, поки всі її бажання не будуть задоволені.

При цьому кожна гра Анжела крім основних завдань містить кілька оригінальних міні-іграшок, перемагаючи в яких, ти зможеш заробити віртуальні гроші. У спеціальному онлайн магазині на них можна придбати масу цікавих і корисних речей. Серед них, наприклад, нові наряди і прикраси для самої Анжели, меблі, килими та посуд для її будиночка, незвичайні варіанти іміджу (оригінальний розріз очей, додаткові вії і т.д. Також за гроші можна купити нестандартні ласощі, щоб побалувати улюблену кицьку.

Для всіх перерахованих ігрових маніпуляцій використовується мишка. У деяких іграшках передбачена можливість відправитися на побачення до Того чи в гості до кошеняті Рижиков. А якщо грати в онлайн режимі, можна заглянути в будиночки «анжел» інших користувачів.

.