Ігри Анжела і Тому – ще більше чарівних котиків!

Опис категорії

Досить простенькі, але надзвичайно захоплюючі ігри Анжела і Тому познайомлять тебе з найпопулярнішими кішками всесвітньої павутини. Їх мега чарівним про чарівним героям граючись вдалося те, про що безуспішно мріють диктатори всіх мастей - завоювати цілий світ без єдиного пострілу.

Мабуть, немає на сьогодні країни, крім якого-небудь Зімбабве, (та й то не факт) в якій не знайшлося б фанатів флеш ігри про Анжелу і Тома. Так і в жанрі «симулятор вихованця» на сьогоднішній день рівних їм немає навіть близько. І якщо спочатку ця розвага було доступно виключно на iOS і Android, то тепер ти можеш грати з улюбленими героями і на стаціонарному комп'ютері теж. Більш того, кожна гра Тому і Анжела переведена на всі існуючі державні мови.

Так що будемо робити?

Всім відомо, якщо пощастило народитися котом, можна щасливо видихнути і розслабитися – більше нічого в цьому житті робити тобі не доведеться. Це оточуючі будуть бігати навколо, розчулюватися, чесати за вушком і всіляко балувати. Ігри Анжела і Тому – ще одне свідчення цієї очевидної істини. Головне завдання, яке вони ставлять перед геймером – безперервне задоволення одного або пари пухнасто-вусатих створінь, які, до речі, бувають досить вимогливими.

Поїсти, попити, сходити в туалет, зачесатися, приміряти нову шапочку, прийняти ванну, пограти, почухати пузико – все це ти повинен будеш виконувати за першою вимогою героїв. Ні, можна, звичайно, «забити» на всі їхні бажання, але тоді будь готовий до того, що спочатку кожні 3 секунди з монітора буде лунати жалібне нявкання зразок «ти про мене забув?», «я сумую», «я хочу їсти» і т.д., а потім Те образиться і просто піде з гри. Назавжди.

Зате Анжела, як справжня жінка, так швидко не здасться і буде виносити тобі мозок жалібними писками ще дуже і дуже довго. Щоб цього не сталося стеж на екрані за іконками із зображенням унітазу, посмішки, зоряного неба, виделки і ложки. Вони означають відсоток задоволеності героїв у фізіологічних потребах, радості, сонливості і ситості. Чим вище числовий показник під кожним зображенням, тим краще. Як тільки перестанеш приділяти увагу одному з параметрів, кількість відсотків під ним почне стрімко зменшуватися. Критичною відміткою можна вважати 30. Нижче неї намагайся не опускатися.

Також, коли почнеш грати з Томом і Анжелою, зверни увагу на зелену шкалу в самому верху екрана. Її довжина – показник того, коли закінчиться нинішній рівень гри і відкриється наступний. Чим менше зеленого залишилося на шкалі, тим швидше це відбудеться.

.