Geometry Dash грати запрошує всіх фанів класних ребусів.

Опис категорії

Забавна гра Geometry Dash – той рідкісний тип розваг жанру аркада, який з розвитком комп'ютерних технологій і появи нових складносурядних графічних примочок не втратив ні краплі своєї популярності у користувачів.

Звичайно, іграшки аркадного типу, як відрізняються підкреслено примітивним ігровим процесом, застарівають значно швидше інших. Але Geometry Das стала щасливим винятком із цього правила, і сьогодні гра цікава геймерам нітрохи не менше, ніж в 2013 – у рік своєї появи на світ.

Її автор – Роберт Топал, є власником компанії-розробника комп'ютерних іграшок та RobTop Games. Завдяки його старанням тепер в Geometry Dash грати можна як на мобільних апаратах, так і на персональних компах. Ми пропонуємо твоїй увазі підбірку кращих онлайн варіацій для стаціонарних машин. Насолоджуйтесь пригодами стрибаючого кубика, попутно розвиваючи власні логіку, уваги та вміння нестандартно мислити. Обіцяємо, тобі сподобається.

Особливості геймплея

Грати в Geometry Dash сподобається всім, хто любить хитромудрі головоломки з масою різнопланових завдань. У ній ти будеш керувати рухами звичайного кубика, яким необхідно проходити рівень за рівнем, долаючи численні перешкоди. Як правило, він їх перестрибує. Головне - робити це вчасно, швидко і високо, так як будь-яке торкання перешкоди загрожує вильотом з гри. Для управління необхідні всього дві кнопки: пробіл для стрибка і стрілка «вгору». З їх допомогою (і твоєї спритністю) кубик здатний з честю подолати будь-які випробування.

Замість нього в деяких версіях Геометрії Даш грати ти будеш іншим предметом – ракетою, роботом, гравітаційним кулею або НЛО. Але суть від цього не зміниться: як і раніше, потрібно буде грати, проходячи локацію від початку до кінця, нічого у процесі не зачепивши. Всього в грі Геометрія Даш 20 таких рівнів. Родзинкою кожного є оригінальний, ні разу не повторюється саундтрек. Крім того, уваги заслуговує ігрова система бонусів.

вони Представлені на екрані у вигляді золотих монет. Велика частина монеток замаскована або розсипана у важкодоступних місцях, але варто не полінуватися і спробувати дістати їх звідти, оскільки є шанс отримати масу додаткових можливостей. Наприклад, з допомогою чудодійних монеток можна змінити форму, швидкість або розмір персонажа, відключити йому гравітацію, допомогти флипнуть в повітрі і так далі. Коли будеш грати, пам'ятай, що дія бонусу обмежена в часі, і дуже скоро забезпечений їм чарівний ефект зникне.

Якщо ж тобі пощастить дістатися до останнього рівня, приготуйся до супер-сюрпризу. Своїм переможцям Geometry Dash дарує можливість самим стати на час розробниками та самостійно створити додатковий ігровий етап. Так-так, власноруч розробляти перешкоди, способи їх проходження, доступні бонуси, дизайн персонажа, встановлювати будь-які додаткові параметри. Ось вже де можна відірватися по повній, придумавши дійсно ідеальне розвага.

.