Гри Хокей на двох – тебе чекає світ льоду та спорту.

Опис категорії

Хокей – друга у світі за популярністю командна спортивна гра після футболу. А якщо б не було на нашій планеті місць, де снігу ніхто ніколи в очі не бачив, то, цілком можливо, була б першою. Добре, що ми живемо в кліматі, в якому і сніг, і спека присутні щорічно, так що можна насолоджуватися будь-якими видами спортивних баталій. А мешканців жарких країн так само, як і спортсменам-теоретикам, прийдуть на допомогу незвичайні онлайн гри Хокей головами або класичні ігри на двох Хокей.

Завдяки їм можна досхочу набігатися з ключкою напереваги з крижаного стадіону навіть, якщо проживаєш в якомусь Зімбабве. Правда, геймерам, живуть на південь від екватора, не завадить нагадати правила. Ігри про хокей на 2 гравців так само, як і гри Хокей головами досить простий для освоєння, але якщо ні льоду, ні снігу ти ніколи не бачив, складно зрозуміти, що в них потрібно робити.

Боягуз не грає в хокей!

Весь сир бор під час гри на двох Хокей розгортається навколо маленького гумового диска – шайби. Її треба загнати у ворота супротивника стільки разів, скільки зможеш. Противник, ясна річ, буде чинити опір. Руками шайбу вистачати не можна торкатися ногами – теж. Перемішати її по полю дозволено тільки ключкою. Подавати паси можна на всі боки, навіть вперед. Результативними при цьому вважаються не тільки голи, але і просто вдалі подачі. І за те, і за інше нараховуються очки.

Оскільки гри Хокей на 2 припускають одночасне участь двох геймерів, для них передбачено два комплекти кнопок управління. Розміщені вони по різні сторони клавіатури. Заважати один одному хокеїсти не будуть – розробники про це подбали. Від класичного хокею віртуальний на двох відрізняється декількома моментами: незвичайним видом гравців і великою кількістю бонусів, час від часу сиплються на них прямо з неба. Фішка в тому, що у даної категорії ігор, далеко не всі бонуси – придбання зі знаком «плюс».

Деякі з них можуть забезпечити такий головний біль, що будеш думати, навіщо я їх, взагалі, підняв. Так, наприклад, отримавши такий бонус-сюрприз, хокеїст може зменшитися в кілька разів, сровнявшись розмірами з шайбою (тільки уяви, як він у такому випадку буде грати!), а може, навпаки, роздутися до того, що перестане поміщатися на стадіоні. А ще....

Втім, не будемо тебе лякати. Тим більше, що друга частина бонусів містить вельми оригінальні та корисні штуки: додаткове прискорення, більш зручну ключку, можливість здійснювати нею свідомо результативний пас і багато іншого. Так що, не сумнівайся - грати тобі сподобається навіть, якщо до цього моменту ти до хокею був абсолютно байдужий.

.