Гри Час пригод – життя після ядерного вибуху.

Опис категорії

Захоплюючі ігри Час пригод запрошують тебе в особливий світ. Земля, що пережила ядерну війну – дуже сумне і страшне місце. Третину її суші взагалі зникла, звичних нам п'яти континентів більше немає, населення океанів, лісів (а точніше того, що від них залишилося) мутували до невпізнання. Такої кількості страшних, відразливого вигляду створінь ти не бачив більше ніде і, сподіваємося, не побачиш. На жаль, але людям теж не вдалося уникнути цієї сумної долі. Персонажів, яких ти зустрінеш під час будь-якої запущеної гри Час пригод не можна назвати не те що красивими, але навіть симпатичними. По правді сказати, вони просто страшні. Та й чого було чекати від однозначного рівня радіації, який, немов ковпаком, накрив постапокаліптичний світ колись квітучої планети.

Втім, на людських якостях її нещасних мешканців минула війна не надто позначилася. В душі люди залишилися такими ж, як і раніше: хтось наївним і захопленим, хтось вдумливим і кмітливим, хто-то безглуздим і заздрісним.... А ось хлопчина Фін – головний герой гри Час пригод, був і залишився – неймовірно добрим і чуйним. Разом зі своїм вірним другом – англійським бульдогом Джейком (ясна річ, теж мутував) він поклявся ніколи не відмовляти у допомозі тим, хто потрапив у біду, і тепер цілими днями зайнятий порятунком мешканців навколишніх територій або «Земель Оооо», як їх найчастіше називають.

Оооо являє собою щось на зразок феодальної держави, поділеного на невеликі князівства, в яких заправляють дивного вигляду правительки (втім, чого дивуватися – в цій історії все дуже дивне) – принцеса Жуйка, принцеса Пупырка, королева вампірів Марселін та інші сумнівні особистості. Починай грати в будь-яку вподобану гру циклу Час пригод і обов'язково познайомишся з усіма ними ближче.

Історія створення

Ігри циклу Час пригод створені за мотивами однойменного мультиплікаційного серіалу з оригінальною назвою «Adventure Time». Придумав його продюсер з Техасу - Пендлтон Уорд, а спонсорами виступили компанії Cartoon Network Studios і Frederator Studios. Перший епізод вийшов на екрани в 2010 році і відразу зібрав досить значну глядацьку аудиторію. Для дівчаток, хлопчиків середнього і старшого шкільного віку його похмурий антураж і потворні персонажі стали напрочуд рідними і зрозумілими. І хоча кожен мульт являє собою окрему, не пов'язану з іншими історію, всіх їх об'єднує загальна сюжетна лінія, що розкривається поступово, із серії в серію.

В уяві Уорда Оооо являла собою магічний світ, моторошний всередині, але відносно прийнятний зовні – така тьма в красивій обгортці Цукеркового королівства. Цікаво, що всі риси постапокаліптичній всесвіту були запозичені з культового фантастичного екшену «Божевільний Макс». Схожість з ним ще більше посилило інтерес до серіалу, який, треба відзначити, і так був стабільно високий. Настільки, що в 2012 році з'явилася перша гра Час пригод з підзаголовком «Сніговий король чому ти вкрав наш сміття?». Призначалася вона для платформ Nintendo модифікації 3DS і DS.

У тому ж році аналогічне розвага вийшла для Android. Зараз ці незвичайні і захоплюючі іграшки доступні для будь-яких додатків, так що ти можеш насолоджуватися їх химерними сюжетами де і коли завгодно. Велика частина їх – прикольні бродилки з елементами головоломок і квестів, забавні шутери, пазли розваги жанру «знайди відмінності», зустрічаються навіть файтинг.

.