Розвиваючі ігри для дітей 3 років – веселе вивчення світу!

Опис категорії

Всілякі «девайси» та інтернет входять у життя сучасної людини мало не з пелюшок. Сьогодні нікого не дивує півторарічний малюк, у роті якого, дай бог, щоб виліз хоча б один зуб, з захватом клацающий по клавішах або планшета батьківського телефону. На жаль, але багато хто, особливо молоді та недосвідчені тата і мами частенько йдуть по шляху найменшого опору і відволікають таким чином чадушко, вимагає занадто багато уваги, капризничающее або має намір заплакати.

Саме через них міф про нібито жахливому шкоду комп'ютера до цих пір живий. Насправді, справи йдуть з точністю до навпаки. Розвиваючі онлайн-ігри для дітей, 2,3, 4 і більше років є прекрасним інструментом розвитку не тільки кругозору, але й найважливіших життєвих навичок. Якщо, звичайно, розглядаються як доповнення до спілкування дитини та дорослого, а не його заміни. Але ми впевнені, що серед відвідувачів нашого сайту багато допитливих і відповідальних батьків, які по достоїнству оцінять розвиваючі ігри для дітей 3 років і обов'язково будуть грати зі своїми дітьми.

Ось побачите, вже через місяць вас будуть чекати перші приголомшливі результати. А для того, щоб їх досягти, всього-то й потрібно регулярно проводити з дитиною час за логічними іграми для дітей 3 років, радіючи, спілкуючись, вирішуючи забавні головоломки, виконуючи інші, не менш цікаві ігрові завдання. А як вони виручать вас, коли погода за вікном зіпсується, і доведеться цілими днями сидіти з дитиною вдома! Ось вже коли ви не раз згадаєте наш сайт з вдячністю.

Для хлопчиків і для дівчаток

Важливо відзначити, що розвиваючі ігри для дітей 3 років абсолютно універсальні і в рівній мірі сподобаються малечі обох статей. В такому ніжному віці відсутній чіткий поділ на любителів ляльок і машинок, малюки сприймають світ цілісно, дивуються і радіють будь-яким його проявам. Радимо по максимуму використовувати цей благодатний період і пам'ятати, що скоро він закінчиться. Дитячий сад, школа, бабусі з дідусями швидко впровадять у мізки підростаючого покоління невигадливі гендерні стереотипи на кшталт «не плач, ти ж хлопчик» або «кинь пістолет, візьми ляльку, ти ж дівчинка», які не можуть не позначитися в тому числі і на ігрових пристрастях малюків.

Флеш ігри для дітей 3 років, які ми пропонуємо вашій увазі, покликані максимально розширити межі дитячого сприйняття світу, його безмежність і багатогранність. Вони допоможуть дітлахам отримати масу нових цікавих знань про будову навколишнього дійсності. Наприклад, навчать розрізняти кольори і впізнавати предмети, які можуть бути в них пофарбовані. Для цього ідеально підходять ігри для дітей 3 років, створені у вигляді розмальовок. Крім того, що вони «багаторазові» і можуть використовуватися хоч десять разів поспіль, завдяки їм відмінно розвивається дрібна моторика.

А от з поняттям форми крихт познайомлять розвиваючі ігри для дітей 3 років, пропонують зіставляти різноманітні предмети із співпадаючими з ними по контурах шаблонами. Не менш цікаві і корисні іграшки, в яких юним геймерам потрібно визначити, на яку геометричну фігуру (трикутник, коло, квадрат) схожа та чи інша річ (м'ячик, книжка, коробка і т.д.)

Для тих же, хто стурбований раннім розвитком дитини і хоче навчити її читати, ігри для дітей 3 років стануть непоганою альтернативою букваря. Мало того, що всі букви та ілюстрації в них чудово намальовані, у деяких розвиваючих іграшках вони ще й «живі» - видають різні звуки, співають пісеньки і навіть рухаються. Така динамічність приваблює дітвору набагато більше, ніж звичайні книжкові сторінки.

Хоча, якщо поєднувати одне з іншим, і зробити заняття регулярними, можна дуже швидко досягти просто приголомшливих результатів. Адже головний секрет успішного навчання дітей трьох років - ігрова форма подачі матеріалу. Вона не дає дітям нудьгувати, не встигає набриднути, а тому вони завжди з задоволенням повертаються до «пройденого». Ну, а про повторення - мати навчання, всім добре відомо ще зі шкільної лави. Ми подбали про те, щоб наші розвиваючі ігри завжди були доступні безкоштовно, і ви могли повторно проходити їх з малюками стільки разів, скільки потрібно.

.