Ігри Розмальовки для дітей – величезний простір для творчості!

Опис категорії

У віці трьох-чотирьох років і для хлопчиків, і для дівчаток з багатьох улюблених занять на перший план виходить малювання. А якщо бути більш точним – розфарбування. Малюки вже достатньо вивчили навколишній світ і тепер що є сили рвуться його удосконалити.

Силоньок, ясна річ, поки замало, а тому розфарбовування стає відмінною можливістю зробити щось самостійно і, найголовніше, довести почате до кінця. Ось чому віртуальні ігри розмальовки для дітей користуються такою популярністю у геймерів ніжного віку. У їх батьків, до речі, теж. Ні-ні, самі дорослі, звичайно, не малюють, але онлайн ігри розмальовки для дітей оцінили по достоїнству. Адже ті дозволяють спочатку не витрачати сімейний бюджет на купу паперових книжок-альбомів для розфарбовування, а після не ламати голову над утилізацією всієї цієї макулатури.

А реальність така, що малюки, награвшись, швидко втрачають інтерес до своїх «шедеврів», і вони сумно валяються де попало до тих пір, поки розгнівана мама (тато – набагато рідше) не покладе цьому край, роздратовано вигнавши все у відро для сміття. А ось наші онлайн ігри розмальовки для дітей не тільки ніколи не закінчуються і не перетворюються на сміття, так ще й доступні абсолютно безкоштовно, а вантажаться при цьому не більше хвилини.

Тачки і принцеси

Дитячі ігри розмальовки дуже різноманітні і присвячені величезної кількості тем. З тих, що цікавлять малюків, зрозуміло. Серед них можна зустріти чорно-білі зображення грибочків, листочків, квітів, зворушливих лісових тварин, м'яких іграшок, предметів інтер'єру, пташок та інших милих малышовым сердець картинок. Але у всьому цьому різноманітті є два види розмальовок для дітей, які їм не набридає грати ніколи.

Це герої легендарного діснеївського мультфільму "Тачки» та чарівні принцеси самих різних видів. Перше, ясна річ, віддають перевагу хлопчики, а від других у захваті дівчинки. І ті, і інші можуть годинами проводити малювання улюблених героїв в самі немислимі відтінки. Тим більше, що віртуальні розмальовки – ідеальне поле для експериментів.

По-перше, в них передбачені просто гігантські палітри кольорів, а по-друге, будь-який, вже досконалий хід можна скасувати. Причому робити це незліченна кількість разів, поки не вдасться вибрати ідеально відповідну колірну комбінацію. Для перенесення кольорів із палітри на картинку малюкам пропонується використовувати мишку. Потрібно просто клікнути нею спочатку за вибраним кольором, а після по фрагменту зображення, який потрібно розфарбувати.

.