Ігри Пазли для дітей - відмінна заміна паперовим головоломкам!

Опис категорії

Віртуальні ігри пазли для дітей – нестаріюча «класика» сфери комп'ютерних розваг. Незважаючи на те, що кожен рік в мережу викладаються сотні нових, супер крутих іграшок, інтерес до них не зменшується, і пазли користуються точно таким же незмінним попитом у користувачів, що і на зорі своєї появи.

Цікаві факти

слова «пазли» англійські корені. Jigsaw puzzle – так англійці називали ігри-головоломки, у яких вимагалося скласти картинку з окремих шматочків зображення. Можна сказати, що сьогоднішні ігри пазли для дітей – трансформація старовинної мозаїки, з якої в давні часи викладали як маленькі картинки, так і гігантські багатометрові панно. Її історія сягає корінням у другу половину четвертого століття до нашої ери – періоду зведення храмів і палаців у шумерських містах Месопотамії. Так що сміливо можна стверджувати, що звичайні пазли для дітей, які ти звик грати, мають багатющу історію і налічують в анамнезі кілька тисячоліть.

Сучасних нащадків старовинного мозаїки прийнято ділити на декілька категорій складності в залежності від того, з якої кількості фрагментів вони складаються. У класичному маленькому пазлі налічується всього 54 елемента і зібрати його не становить особливої праці. Такі іграшки розраховані, в першу чергу, на дітей і, як правило, присвячені епізодами з їх улюблених мультфільмів. Вважається, що дитячі ігри пазли можуть складатися максимум з 260 елементів. Все, що понад – розвага для дорослих. Правда, така градація властива більше паперовим головоломкам, для онлайн варіантів вона не актуальна.

А для дітей набагато цікавіше грати в тривимірні 3Д пазли, які ми пропонуємо увазі малюків абсолютно безкоштовно. При їх створенні використаний особливий тип комп'ютерної графіки, що дозволяє отримувати на екрані красиве об'ємне зображення. Збирати пазли набагато цікавіше, ніж звичайні, особливо, якщо картинка використана мальовнича, з безліччю дрібних штрихів і деталей.

Рівень складності більшості таких головоломок встановлюється вручну. Перед запуском першого рівня ти вибираєш кількість деталей, на яке буде розбита картинка, і насолоджуєшся неспішним, майже медитативним процесом гри. Деякі пазли для дітей можуть бути оснащені таймером, тоді в них, навпаки, діяти потрібно швидко, щоб встигнути скласти картинку за відведений час. Який вид пазла вибрати і який рівень складності на ньому встановити – вирішуй сам, орієнтуючись по своєму настрою в даний момент.

.