Ігри М'ячик – відмінна заміна футболу!

Опис категорії

Всіх любителів поганяти м'ячик по двору або футбольному полю запрошуємо в наш новий розділ. Коли погода за вікном не дуже: холодно, сиро або йде дощ, доводиться тинятися по дому, сумувати та думати, куди себе подіти, він за лічені секунди поверне світу яскравість фарб, а тобі відмінний настрій.

А все тому, що тут зібрані самі класні онлайн ігри М'ячик з усіх, існуючих на сьогоднішній день в мережі. Футбол головами, волейбол на пляжі, перекидання яєць через сітку, тематичні головоломки і так далі, і тому подібне – запропонований асортимент до глибини душі вразить навіть найбільш вибагливих геймерів. Можеш вважати, що твоя улюблена гра в м'яч змінила звичне місце дислокації і перемістилася на екран монітора. І тепер ти можеш продовжувати насолоджуватися нею стільки, скільки забажаєш, незалежно від погоди.

до Речі, майже всі ігри М'ячик мають кілька режимів проходження, завдяки чому в них можна грати як одному, так і удвох. І якщо твій найкращий друг фанатіє від футболу також сильно, як ти, сміливо клич його в гості. Два комплекти клавіш дозволять вам, не заважаючи один одному, переміщати своїх персонажів по полю, намагаючись першим загнати м'яч у ворота суперника. Але май на увазі, що наші ігри М'ячики відрізняються від класичного футболу кількома цікавими моментами.

По-перше, зовнішнім виглядом гравців, на місці яких можуть виявитися відомі мультяшні герої, інопланетяни, зомбі або ще більш дивні футболісти, що складаються з однієї голови і ноги. По-друге, незвичайної бонусною системою. Якщо в більшості відомих тобі іграшок бонуси полегшують гравцеві проходження рівнів, у віртуальних іграх з м'ячем це правило не працює. Тут панує абсолютна лотерея: можна підібрати бонус, який забезпечить футболісту додаткове прискорення або якийсь хитрий удар по м'ячу, а можна такий, який зменшить його в кілька разів, перетворивши мало не в комашку. Що тобі випаде, заздалегідь передбачити не можна. Грати за такими правилами неймовірно важко, але зате дуже цікаво. Спробуй, тобі сподобається.

.