Ігри для дітей до 2 років – безліч дивовижних відкриттів!

Опис категорії

Кілька років тому по мережі блукала сміховинний ролик про те, як новонароджений малюк повзає по пологовому залі з планшетом, кладучи в шок всіх: від новоявленої матусі до хірургів і медперсоналу. Ролик зібрав сотні тисяч лайків по всьому світу, і не дивно. Адже незважаючи на гадану абсурдність ситуації, що світ наближається до неї семимильними кроками.

Технічний прогрес рухається вперед з такою шаленою швидкістю, що людство ледве встигає розбиратися з результатами його праці, захоплюватися ними і вчитися користуватися. Мозок сучасної людини працює набагато швидше, ніж у його предків, що жили всього якихось сто років тому. Настільки, що сьогодні популярні онлайн ігри для дітей 2, 3, а іноді і півтора років. Звичайно, грати самостійно в більшість з них малюк не зможе. Потрібна допомога батьків. Очевидно також те, що всі ігри для дітей 2 років – розвиваючі.

Ще один приємний момент – вони доступні безкоштовно і можуть бути завантажені скільки завгодно разів. Для порівняння, паперові розмальовки можна розмальовувати тільки один раз, в той час, як віртуальні – хоч десять і в різні кольори. Початківці батьки, граючи з малечею в ігри для дітей до 2 років на нашому сайті, обов'язково оцінять цей момент - економію сімейного бюджету він забезпечує пристойну. Ну, а про задоволення від самого процесу і говорити не доводиться.

Розвиваючі ігри для дітей від 2 років - це море позитиву від спілкування з малюком. Не варто позбавляти себе такого задоволення, набагато розумніше зробити його постійним, просто ввівши в звичку. Займайтеся з дитиною регулярно, наприклад, двічі в тиждень, і буквально через місяць зможете спостерігати дивовижні результати. Ігри для 2 літніх дітей допомагають батькам пояснити малюкам відмінність один від одного різних геометричних форм, понять-антонімів кшталт «тепло-холодно», «сухо-мокро», запам'ятати кольори, вивчити назви тварин і навіть букви.

І нехай вас не бентежить їх підкреслена примітивність. Не варто забувати, що перед вами ігри для дітей, 2 роки яким виповнилося зовсім недавно. Так що дивно було б чекати від них чогось дуже складного і незрозумілого. Простенька, легко запам'ятовується мелодія, яскрава графіка з великими, ретельно промальованими деталями, персонажі, нагадують мультяшок або м'які іграшки, плюс цікаве ігрове завдання – ось, мабуть, і все, що потрібно для класної дитячої гри. Саме такі чекають маленьких відвідувачів на нашому сайті. Приходьте разом з батьками. Обіцяємо, буде весело.

.