Аватар легенда про Аанга — чарівний світ чотирьох стихій!

Опис категорії

Аватар легенда про Аанга - назву свого часу гучного серіалу, знятого відомої американської телекорпорацией Nickelodeon і присвяченого пригодам 12-річного мага, здатного за допомогою таємних прийомів ушу управляти чотирма природними стихіями: водою, землею, вогнем і повітрям. Всього було створено три сезони, прем'єрний показ яких тривав з лютого 2005 по липень 2008. Мультфільм являє собою досить незвичний для 2005 року особливо!) симбіоз стилю аніме і прийомів, традиційних для динамічної американської мультиплікації.

Треба сказати, що Легенда про Аанга не тільки припала до душі глядачам, але і завоювала безліч кінонагород. Серед них такі престижні премії як «Еммі», «Genesis Awards», «Ені», «Пібоді». Успіх серіалу спровокував випуск несамовитого кількості супутніх аксесуарів. З'явилася одяг, журнали, постери, розмальовки, прикраси, ігри Аватар легенда про Аанга і багато іншого. Втім, фанати досі активно споживають все перераховане і активно полюють за самими раритетними екземплярами.

Схід – справа тонка

Варто відзначити, що початок 21 століття взагалі ознаменувався повальним захопленням світу азіатською культурою і фольклором. У цей період сплеск небувалого інтересу до жанру аніме, манга, східної філософії, легендам і міфам спостерігався просто повсюдно. Ігри Аватар, які ти знайдеш на нашому сайті – лише мала частина розваг східної тематики, які з'явилися тоді в мережі. Натомість, сама показова. Ні для кого ні секрет, що американська індустрія розваг давно перетворилася в основного світового постачальника продуктів інтелектуального споживання. Причому, процес, зазвичай, працює тільки в одну сторону – змусити публіку у США захопитися чимось чужорідним: від книг до гаджетів, майже неможливо.

Але ось китайсько-японським міфам вдалося! Так, що навіть концерн Nickelodeon, відомий своїм мега тонким чуттям ринкової кон'юнктури, випустив безліч культових хітів на кшталт «Губка Боб Квадратні штани», «Даша-мандрівниця» та інших, взявся за створення серіалу про Аватарі Аанга в незвичному для себе жанрі аніме. І не прогадав. Мультфільм користується фантастичною популярністю, хоча з моменту прем'єри минуло майже 10 років. І якщо ти теж задивився його до дірок, пропонуємо пережити самі захоплюючі моменти ще раз, але вже в якості активного учасника гри Аватар легенда про Аанга.

Аватар підкорює світ

Фантастична історія про мальчугане з голеним черепом настільки сподобалася публіці, що слідом за мультиплікаційним серіалом і купою онлайн ігор корпорація Paramount Pictures зняла навіть повноцінний художній фільм про пригоди Аватара Аанга. Він вийшов у світ в 2010 році і отримав назву «Повелитель стихій», але, на жаль, особливим успіхом не користувався.

Правда, це ще далеко не кінець історії. «The Last Airbender» - перший з передбачуваної трилогії киноэкшенов жанру фентезі, в основу яких лягла захоплююча легенда про Аанга Аватар. Цілком можливо, що такі виявляться набагато успішніше. До речі, цікавий факт: ім'я головного героя оригінальної назви фільму довелося прибрати. Причиною тому послужив Джеймс Кемерон, який зняв у 2009 році власний «Аватар» і офіційно зареєстрував права на його назву.

Ну, а поки Парамаунт збирається з силами, готуючись до зйомок нового шедевра, ми пропонуємо тобі відмінно провести час, насолоджуючись цілим розділом, в якому зібрані кращі ігри Аватар з усіх, створених на сьогодні в світі.

.