Зомбі апокаліпсис — твій останній шанс врятувати Землю!

Опис категорії

На сьогоднішній день немає більш затребуваних і цікавих для хлопчиків флеш-розваг, ніж Зомбі апокаліпсис. Завдяки гучній в 60-х роках минулого століття роману Річарда Метісона «Я-легенда» сюжетні варіації на тему глобальної всепланетної катастрофи отримали фантастичне поширення.

Масла у вогонь популярності жанру «все пропало!» підлив і малобюджетний фільм жахів 1968 року «Ніч живих мерців». Після його прем'єри, книги, комікси та ігри про Зомбі апокаліпсис міцно увійшли в наше повсякденне життя. Покоління підлітків змінюють один одного, завмираючи біля екранів ТВ і персональних ПК від суміші захоплення і жаху, в черговий раз рятуючи Землю в грі від неминучої загибелі.

Погодься, приємно відчути себе героєм, тим більше планетарного масштабу. Мабуть, саме це п'янке почуття змушує нас знову і знову грати в флешки про Зомбі апокаліпсис. Ну, а крім того, подібні розваги характеризує чудове графічне оформлення: реалістичне і барвисте. Від того, що відбувається на екрані серце регулярно йде в п'яти, а хвилі адреналіну накривають з головою. Непоганий спосіб отримати мега сильні емоції, навіть не виходячи з власної кімнати.

Грати в флешки про Зомбі апокалипис можна не тільки поодинці, але і удвох, борючись з натовпами повсталих трупів на пару з приятелем. З початку використовувати одну клавіатуру на двох може бути не дуже зручно, але ви швидко звикнете, оскільки комплекти кнопок для кожного гравця розташовані в різних її кінцях і не дублюються навіть частково.

.