Старі ігри – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Не завжди нове означає, найкраще. Неспроста в світі так багато цінителів вінтажних речей, класичної літератури і не виходить з моди музики. Для деяких культурних явищ, і правда, немає терміну придатності! Якщо автору дійсно вдалося створити справжній шедевр, то він не втратить своєї привабливості через роки і навіть століття. Для комп'ютерних забав масштаби безсмертя, звичайно, поки що скромніші; але і тут перевірка часом виявляється основним критерієм справжнього успіху!

Влаштувати вечір ностальгії або присвятити час для того, щоб познайомитися з кращими розвагами, що існували багато років тому? Всі кращі старі ігри, якими захоплюється вже не одне покоління геймерів, ми зібрали на нашому сайті, щоб тобі не довелося довго шукати. Добірні старі ігри – це гарантія відмінного проведеного часу, переконайся сам! Тим більше, що це нічого не буде тобі коштувати, адже всі вони доступні на цій сторінці абсолютно безкоштовно.

Казка на новий лад

Правильно це чи ні, але весь світ ганяється за чимось сучасним. Якщо раніше було прийнято радіти, коли техніка служить роками, то зараз все частіше можна почути: «Та викинь вже свій телефон (телевізор, ноутбук, фотоапарат) – адже йому вже два роки, це мотлох!» І деякі адже йдуть на приводу, викидають, а потім приходять в магазини і бачать все те ж саме, що і кілька років тому – тільки в камерах більше мегапікселів, а закладений виробником термін служби ще нижче. Мабуть, щоб наступного разу не сумніватися, а після закінчення гарантійного періоду відразу знову прибігти до прилавка.

Втім, в деяких областях сучасної розробки несподівано трапляються дійсно цінні поліпшення. Наприклад, перенесення старих улюблених ігор з приставок на сучасні комп'ютери, для чого вони переписуються в форматі флеш. Дійсно, де зараз відшукати Денді і, тим більше, сумісний з нею телевізор, щоб погамать у старого доброго Маріо або іншу гру з далеких дев'яностих?

Крім можливості запустити класичну забаву на сучасній машині, від цього формату є й інший плюс. Флешки – це програми, що підтримуються усіма нинішніми браузерами, якщо тільки в них встановлені всі необхідні плагіни і оновлення. І, замість того, щоб завантажувати ігри, як у старі часи, можна грати в них прямо в мережі – в режимі онлайн! Навіть не потрібно перетягувати з місця на місце власний ноутбук - Зума, тетріс і Солітер тепер будуть під рукою в будь-якій точці земної кулі, де тільки є інтернет. А значить – скрізь, куди тобі доведеться потрапити!

.