Смішні ігри – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Веселитися - не тільки дуже приємно, але ще й корисно для здоров'я. Це вам будь-який лікар скаже: якщо після важкого дня розслабитися і вдосталь посміятися над чим-небудь цікавим, рівень стресу знижується в рази! Розваг в інтернеті можна знайти безліч, від картинок з кумедними звірятами до великих випусків російських і закордонних гумористичних передач. Однак коли ситуація критична, порятунок нудьгуючого опиняється в руках самого нудьгуючого: інтерактивні розваги здатні кого завгодно розвеселити до сліз!

Якщо ти шукаєш якусь прикольну онлайн забаву, то на нашому сайті тобі неодмінно повинно дуже сподобатися. Ми зібрали всі самі смішні ігри і помістили їх у колекцію, розташовану на цій сторінці. Ми навіть розподілили ці смішні ігри за категоріями, щоб тобі було зручніше орієнтуватися в бурхливому гумористичному вирі! Вибирай будь-яку флешку, яка підходить тобі під настрій, або перепробуй кожну, адже на нашому сайті весь контент доступний абсолютно безкоштовно!

У світі тварин

Неймовірно, але факт: якщо вбити в пошуковику слово «забавні», то на першій сторінці видачі не буде ні одного малюнка і жодного дитини. Зате будуть: кіт, що поїдає огірок, миші в келихах і виводок каченят. Можливо, інші звірята, але обов'язково – тварини! Зігравши кілька раундів в смішні флеш ігри, ти переконаєшся, що люди ніколи не зможуть конкурувати з різноманітним дрібним і великим звіриною. Брати наші менші володіють неймовірною харизмою і приголомшливим почуттям гумору, так що, непогано б нам у них повчитися!

Гра «Весела курка», наприклад, хоча і розповідає про пташиної любові, все ж викладає нам кілька важливих уроків, наприклад, відмінно демонструє, наскільки безглуздо виглядає ціпонька, активно переслідує півника і дошкуляє його проявами невзаимных почуттів. Весела корова підкаже, як важливо ставити конкретні рамки своєї діяльності, коли хочеш досягти результату, а Свинка змусить засумніватися у вірності прислів'я «Народжений повзати літати не може!»

Що важливо, смішні ігри з тваринами допоможуть натренувати швидкість реакції, адже обігнати в Гонках Пеппу або зловити ховаються в сирі мишей – завдання не з простих. Верткі і спритні, чотириногі завжди будуть на першому місці, якщо тільки ти не докладеш максимум зусиль і не включиш всю свою кмітливість.

З посмішкою по життю

Щодня на роботі чи навчанні ми стикаємося з такою кількістю стресових ситуацій, що виплеснути пар стає просто необхідно!

Смішні флеш ігри про Школу, або Розваги в офісі – шикарна можливість для хлопчиків і дівчаток від п'яти до п'ятдесяти з гумором поглянути на те, що наповнює нудні будні. А заодно онлайн веселощі дозволить уникнути реальних проблем з оточуючими, адже, вдосталь познущавшись над вчительками у віртуальній Школі, пустувати на уроці буде хотітися куди менше!

На смак і колір

За допомогою старої доброї жарти можна урізноманітнити абсолютно будь проведення часу. Зрозуміло, веселі ігри можна відшукати абсолютно в будь-якому жанрі! Наприклад, чудова аркада про мужика, який несе додому свою дружину, по захопливості не поступається знаменитим Братів Маріо, а по складності, швидше за все, і перевершує їх. Танцююча панда або Увертюра 1812 – класичні тренажери швидкості реакції, забезпечені сміховинним геймплеєм. Апельсинова рулетка взагалі ні на що не схожа – тут потрібно чисте везіння!

І це не всі сюрпризи наших ігор: Смішний Санта виявиться чудовим гонщиком, Едвард в форматі флеш продемонструє відмінні бойові навички, а Троллфейс просто тебе розсмішить до сліз!

.