Розвиваючі ігри – користь і задоволення в одному флаконі!

Опис категорії

Однією з відмітних рис сучасного життя є універсальність. Людство майже повністю перестав використовувати підкреслено прості однофункціональні речі. Якщо одяг – трансформер, з відстібними рукавами, підкладками, капюшонами й іншими зручними дизайнерськими вишукуваннями. Якщо їжа не тільки смачна, але малокалорійна, легко усваивающаяся, корисна. Якщо гаждет і телефон, і мультиплеєр, і записна книжка одночасно.

Сам подумай: навіщо обростати купою незрозумілого мотлоху, коли набагато комфортніше замінити його кількома універсальними продуктами. У сфері розваг ця тенденція ще помітніше. Всім без винятку геймерам подобаються цікаві, незвичайні, що радують око графікою, розвиваючі ігри з відмінним сюжетом, доступні безкоштовно, без зайвих заморочок. І для дівчаток, і для хлопчиків важливо, щоб в їх улюблених забавах були присутні всі перераховані характеристики.

Ні від одного з них вони відмовлятися не готові. І який у цьому сенс, якщо завдяки інтернету легко залишатися в курсі останніх новин геймерського світу і першим тестувати нові розвиваючі онлайн-ігри в будь-який зручний час. Наприклад, на нашому сайті інформація оновлюється регулярно, так що нічого путнього пропустити не вдасться.

З останнього, чим варто придивитися – прикольні розвиваючі ігри для дівчаток «Знайди шлях для мишки», «Злови злочинця» і «Знайди відмінності у Снігуроньки». Втім, хлопчики теж не залишаться осторонь. Їм обов'язково припадуть до душі «Піраміда для двох гравців», «Припаркуй машину» або «Робот в лабіринті». Але поділ на хлопчачі та дівочі іграшки в даному випадку досить умовно. Згідно філософії універсальності розвиваючі ігри з цього розділу сподобаються всім кмітливим, веселим і азартним гравцям незалежно від того, заплітають їм мами кіски чи ні.

Тематика розваг теж різноманітна: тут тобі розвивалки уваги, в яких потрібно відшукати хитро заховані предмети, логічні задачки з математичним ухилом, багаторівневі квести, просто загадки на загальну ерудицію та кмітливість. Жодна з них не схожа на іншу, так що, завантажуючи нову іграшку, будь готовий до того, щоб наново зламати собі мозок.

Але погодься, навіть при тому, що грати в розвиваючі ігри досить складно, і далеко не все вдається пройти з першої спроби, процес захоплює настільки, що відірватися від екрану стає просто немислимо. У всякому разі, до тих пір, поки не виконаєш всі місії від початку до кінця. Мабуть, це головне, що відрізняє іграшки цього розділу від будь-яких інших.

.