Ігри Мотоцикли – твій пропуск у світ крутих хлопців!

Опис категорії

Не тільки хлопчики різного віку, але і дорослі солідні дядечки обожнюють ігри на мотоциклах. Варто їм побачити крутий байк, як очі і у перших, і у других запалюються нехорошим сомнамбулическим вогнем. Він на них діють, як удав на кроликів. Пацани геть забувають про школу і про те, що мама веліла хліба додому купити, а вгодовані джентльмени про роботу, дружин, дітей і навіть старих батьків. І всіх їх можна зрозуміти. Адже що може бути крутіше споглядання розкішного байка? Тільки перегони на ньому під час захоплюючій онлайн ігри.

Байки-легенди в світі онлайн іграшок

Цілий цикл ігор про мотоцикли присвячений продукції легендарної Harley-Davidson Motor Company, а точніше, її розкішним круїзерам – складових левову частку всього асортименту марки. Такі машини має більш потужний і серйозний зовнішній вигляд, ніж у класичного байка, 2-циліндровий V-подібний двигун, обов'язково спицованные колеса, купу хромованих деталей (іноді здається, що вони цілком складаються з одного шматка гладкого, виблискував на сонці хрому), подвійну раму із сталі і легко впізнавану «фірмову» форму керма.

Коштують ці красені пристойно, та й зустрічаються в реальному житті не кожен день, так що можливість поганяти на них досхочу, яку дарують прикольні ігри Мотоцикли, дорого коштує. А деякі взагалі дозволяють тюнінгувати двоколісний легенду як душа забажає. Тільки уяви – твій власний Харлей, унікальний, ні на що не схожий. Картинку з ним можна навіть роздрукувати або зберегти на пам'ять.

Ну, а брати участь на ньому в гонках – для хлопчиків, мабуть, саме круте пригода, яке тільки можна собі уявити. І не біда, що поки тільки віртуальне. Тепер, коли тобі в руки потрапить справжній Harley, ти точно будеш знати, що з ним робити.

А ось шанувальники стилю дизельпанк і низки австралійських фільмів «Божевільний Макс» оцінять можливість покататися на швидкісному дрегстере Yamaha V-Max, тим більше, що своїми характеристиками він нітрохи не поступається наворочених спортивних байків. У тебе буде можливість самому в цьому переконатися під час захоплюючої гри гонки на мотоциклах, в якій V-Max бере участь. Зроби всіх своїх конкурентів і першим перетни фінішну лінію! Будемо тримати за тебе кулаки.

Але, і потужні чотирициліндрові чопери, і круїзери класу люкс гарні на звичайних трасах. Для гонок на пересіченій місцевості, а те і зовсім по бездоріжжю (а таких ігор у нашому розділі багато) вони не годяться, тут потрібен особливий клас мотоциклів – витривалі туристичні ендуро, відмінно зарекомендували себе на ралі «Париж-Дакар». Грандіозний трансконтинентальний марафон проводиться щорічно, починаючи з 1978 року. Наші ігри гонки на мотоциклах перенесуть тебе на деякі траси цього престижного змагання, наприклад, у Лівійську пустелю.

Шанувальники мотокросу, паркуру, спідвею і гонок по льоду теж не залишаться осторонь. Для цих екстремалів ми приготували особливий сюрприз. Їх чекають ігри Мотоцикли з розкішним асортиментом розкішних, обтічної форми (для мінімального опору повітрю) спортбайків, своїми вишуканими контурами більше нагадують міжгалактичні ракети. При їх створенні використовується максимум міцних легкосплавних деталей.

Таким чином виробники намагаються, наскільки це можливо, зменшити вагу конструкції без шкоди для її міцності. Дана категорія мотоциклів оснащується двома типами двигунів: 2-х і 4-тактний, володіє супер потужними гальмами і ідеальної керованістю. І ми дамо тобі можливість на них покататися.

.