Круті ігри – пригоди не закінчуються ніколи!

Опис категорії

Цей розділ створений для справжніх гурманів інтернету. В ньому тебе чекають круті браузерні ігри, які коли-небудь доводилося грати. Поганий настрій, неприємності в школі, причіпки батьків – все відходить на другий план, коли на екрані з'являється їх барвисте меню. Ти не знайдеш тут ні одного випадкового розваги.

Всі круті ігри, які опинилися на нашому сайті, пройшли ретельний відбір серед маси інших онлайн-розваг за п'ятьма основними параметрами: захоплюючий сюжет, зручний геймплей, кількість рівнів, красива графіка, відсутність необхідності встановлювати додаткові проги на комп. І отримали по кожному пункту відмінні оцінки.

Так що перед тобою переможці досить суворого і безкомпромісного відсіву. Пропонуємо протестувати їх по черзі, награтися досхочу, а потім скласти свій ТОП-5 або ТОП-10 (як захочеться) самих класних іграшок мережі. Про враження не забувай відписуватися в коментарях. Ми ж вважаємо, що всі захоплюючі пригоди цієї збірки і той феєрверк емоцій, які вони дарують користувачеві під час проходження, хоча б раз у житті, повинен відчути кожен. І не бачимо причин, чому варто відкладати цей момент в довгий ящик.

Стильове і жанрове розмаїття

Швидше за все, ти будеш здивований, побачивши в одному місці улюбленицю п'ятирічних дівчаток - доктора Плюшеву, героя гангстерської саги GTA, забавних жовтих міньйонів і персонажів мульта «Монстри на канікулах». Але, повір, всі вони опинилися тут не випадково. І перший, і другий, і третій – головні дійові особи одній з найкрутіших онлайн ігор, в які ти безкоштовно зможеш пограти на нашому сайті.

Вони кардинально відрізняються один від одного і жанром і тематикою, але при цьому (і це важливо!) кожна є кращою в своїй категорії флеш розваг. Так що наш новий розділ має всі шанси стати улюбленцем і маленьких дівчаток, які обожнюють «Холодне серце», Барбі і плюшевих ведмедиків, і суворих п'ятнадцятирічних хлопців, чийого уваги удостоюються тільки самі захоплюючі війну, стрілялки зомбі, квести в стилі Grand Theft Auto. І тих, і інших від нього за вуха не відтягнеш.

Тим більше, що самі круті ігри, як правило, універсальні, і є одночасно одне - і розрахованими на багато. А це означає, що ти можеш грати в них сам, а можеш розділити задоволення на двох з найкращим другом. Можливість вибору – надзвичайно приємна річ, і не тільки в іграх. У даному ж випадку вона дозволить тобі нудьгувати на самоті і запропонує супер цікавий варіант проведення дозвілля, коли в гості загляне хороший приятель.

Розробники постаралися влаштувати так, щоб навіть діючи разом, ви не заважали один одному і могли використовувати окремі комплекти клавіш, розташованих на різних кінцях комп'ютерної клавіатури. Круті ігри на те й круті, що все в них продумано і виконано ідеально: від захоплюючих хитросплетінь сюжету до максимально зручного і функціонального геймплея. Так що насолоджуйся, скільки хочеш, і пам'ятай – колекція регулярно поповнюється.

.