Ігри Залізна людина – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Всесвіт Марвел – це місце, де мріє побувати кожен хлопчисько. Адже незважаючи на те, що дії коміксів і фільмів відбуваються на території звичайних земних міст, там є місце таким дивам, яких ми ніколи не бачимо в повсякденному житті. Зробити мрію реальністю допомагають онлайн забави, здатні перенести тебе в епіцентр героїчних подій. Тоні Старк запрошує всіх взяти участь в неймовірні пригоди рука об руку з ним і з іншими хлопцями з Месників!

Геній, мільярдер, плейбой, філантроп – і все це він: чудовий Ентоні, який потрапив у супергерої не з-за випадкової мутації, а завдяки високорозвиненому інтелекті. Ігри Залізна людина – відмінна і надзвичайно захоплююча забава для хлопчиків будь-якого віку! Кожна гра Залізна людина – це закінчений розповідь про супергеройському пригоді і твій шанс врятувати весь світ або хоча б лише Нью Йорк. Відривайся разом з лідером елітного загону Марвел в режимі нон-стоп: всі місії доступні на нашому сайті абсолютно безкоштовно!

На сторожі спокою

Будні надлюдини повні рутинних турбот: вранці треба зганяти верхи на крутому мотоциклі на бій Проти Мандарина, після обіду терміново потрібно Захистити Землю від потоку астероїдів а перед сном запобігти чергову Атаку на місто. Як впоратися з усіма справами, якщо у перерві між геройствованиями треба винайти черговий штучний інтелект? Напевно, треба звернутися до кого-небудь за допомогою, тим більше, що серед шанувальників Тоні Старка чимало тих, хто готовий розділити з ним всі тяготи боротьби проти світового зла!

На цій сторінці знайдуться різноманітні ігри Залізна людина: серед них обов'язково є щось таке, що доведеться тобі до душі. Не потрібно на око намагатися вибрати щось одне: ти можеш перепробувати абсолютно всі флешки, а потім зупинитися на самій коханій. Якщо вибираєш з чого почати, тоді ось тобі гайд.

Перше, що відрізняє Айрон Мена від інших – це вміння літати, бо гріх ним не скористатися! В іграх «Повітряний боєць», «Залізна людина у хмарах» і «міських польотах» герой буквально не спускається з небес на землю. Любителі стратегічного планування по достоїнству оцінять Захист вежі Старка, в якій гравцеві на правах воєначальника доводиться продумувати структуру оборони. А якщо тобі більше до смаку активні дії і екшн, то краще вибирай місію «Глобальний хаос» або «Спільний удар» - в них задіяні всі Месники, а тому дія стає куди більш захоплюючим.

Зрозуміло, серед ігор про Залізної людини на нашому сайті безкоштовно доступні класичні Одягалки, Пазли і захоплюючі гонки на мотоциклі. Так що навіть любителі спокійних розваг не підуть з порожніми руками!

.