Ігри Холодне серце 2 – нова версія улюбленої історії!

Опис категорії

Ігри Холодне серце 2 створені за мотивами однойменного дітища студії Уолта Діснея, який став самим касовим анімаційним фільмом за всю історію кінематографа.

Якщо бути точніше, то в їх основу лягла друга частина мульта - не менш вдалий сиквелл «Холодне свято», знятий у 2015, рівно через два роки після виходу на екрани першої історії. Мультфільм вийшов короткометражним і дуже музичним – всі дійові особи в ньому виконують, як мінімум, по одній пісеньці. Багато ігри, розроблені на основі сюжету «Холодного серця 2», теж насичені музикою, на різні лади повторює основну тему «Холодного торжества». Пропонуємо тобі скоріше почати грати і самій переконатися, наскільки класно вона звучить. А поки коротко нагадаємо передісторію.

З чого все почалося

Правительки казкового Эренделла – принцеси Ельза і Ганна, а за сумісництвом і головні дійові особи гри Холодне серце 2, готувалися до урочистостей з приводу дня народження Анни. І все повинно було пройти просто відмінно, якщо б винуватиця урочистості напередодні власного свята сильно не расхворалась. У неї піднялася температура, вона чхає і кашляє. Проблема ж полягає в тому, що Анна – не звичайна дівчина. В дар від предків їй дістався дивний талант: здатність заморожувати все навколо, перетворюючи людей і неживі предмети в брили льоду.

Варто принцесі трохи рознервувався, злякатися або просто задуматися, як все навколо починає леденеть від одного її дихання. До слова сказати, ігри для дівчаток Холодне серце 2 цей момент чудово ілюструють. Наприклад, у деяких з них тобі пропонується зібрати пазл з морозних візерунків, по неуважності створених володаркою Эренделла, а після розбитих нею ж на десятки крихітних шматочків.

Крім того, Анну потрібно терміново лікувати, інакше вона не тільки не зможе бути присутнім на святі, але й дуже засмутиться, а після, ненароком, заморозить все королівство. Вистачить того, що коли бідолаха чхає, з її носа вилітають не звичні соплі, як у нас з тобою, а маленькі сніговички. І число їх зростає із загрозливою швидкістю.

Так що твоє завдання в процесі проходження ігор для дівчаток про «Холодне серце 2» - не допустити, щоб приготування з приводу майбутнього святкування виявилися скасовані, а мешканці чарівного королівства заморожені. Потрібно буде не тільки вилікувати героїню, але і одягнути її до свята, а заодно прикрасити королівський палац, скликати гостей, зруйнувати плани ворогів по зриву святкового заходу і ... В загальному, турбот вистачає, і навряд чи юні принцеси впораються з ними без твоєї допомоги. Саме час почати грати.
.