Ігри Втеча – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Добре там, де нас немає! А тому головне питання – як же нам покинути місце, де погано, і швидше опинитися там, де добре? Зламати стіни темниці, вирити підкоп, підкупити стражників, обманом витягнути ключі від дверей або просто знайти хвилинку і втекти світ за очі - так багато варіантів, а мета одна – свобода! Там, за дверима, тисяча доріг, і кожна веде до щастя. Так що, досить себе жаліти: придумуй план похитроумней, збирайся з силами і уматывай - так швидко, як тільки можеш!

протягом всієї історії людства одні люди брали інших в полон, кидали в тюрми або просто з примхи обмежували переміщення і можливість вибору занять. Віковий досвід в'язнів і незадоволених втілився в ігри Втеча – вражаючу добірку кращих способів змотувати вудки звідти, де знаходиться не дуже приємно! Різноманітні сюжети гри Втеча змусять тебе проявити всю свою кмітливість і спритність. Якби серед тих, хто цінує свободу вище власного життя, і зумій обдурити пильність самих досвідчених тюремників!

Хороший план – половина успіху!

Як правило, ті громадяни, хто утримує у себе інших силою, не залишають їх з вільними руками посеред вулиці. Навпаки, вони ховають своїх жертв в кімнатах з щільно закритими, а то і загратованими, вікнами або взагалі спускають в темний сирий підвал. Вибратися з наглухо замкненого приміщення – завдання нетривіальне! Лише самі розумні і кмітливі здатні з нею впоратися... І ім'я цієї задачі – квест.

Так, більшість ігор про втечу, доступних в режимі онлайн, - це квести в форматі флеш. На перший погляд, всі вони повинні бути схожі як близнюки-брати! Є в'язень - індичка, спіймана і полонена в переддень Дня Подяки, три психа дивної зовнішності, черговий Іван Дурень, по недомислу який напросився ночувати до старої живе серед лісу. Є місце ув'язнення – відповідно, клітина в сараї, психужка і хатина в лісі. Є ті, від кого треба змитися – пілігрими, лікарі і відьма. Ось тільки в кожному з квестів про втечу – неповторний сюжет; є ті, грати в які більше сподобається хлопчикам, а є створені спеціально для дівчаток. Унікальний набір предметів і дій перетворює проходження кожної іграшки в захоплюючу головоломку!

Гонки з переслідуваннями

Але не квестом єдиним ситий втікач! Не забули ми і те, що, коли вдалося вирватися з місця свого мимовільного перебування, треба рятуватися від переслідувачів, які вже неодмінно кинулися в погоню. Наприклад, гра Втеча від Динозавра – це навіть, швидше, стрімкий «повіт» від динозавра, адже на своїх двох від розгніваної рептилії навіть Усейн Болт не втече; на щастя грати ти будеш за військових, а в них спеціально для таких випадків є джип.

.