Ігри Віолетта — неймовірне перетворення відомої героїні!

Опис категорії

Веселий багатосерійний молодіжний серіал корпорації Disney Channel і компанії Pol-ka Azbakana Producciones послужив основою для створення цілої серії симпатичних ігор для дівчаток про скромницу Віолетту, мечтающую в майбутньому стати знаменитою оперною співачкою.

на Жаль, але поки її бажання далеко від втілення. Справа в тому, батько головної героїні гри – великий бразильський бізнесмен, що втратив дружину (маму Віолетти) в авіакатастрофі вчасно її останнього концертного турне, категорично проти того, щоб дочка займалася музикою. Він, взагалі, намагається зайвий раз не випускати її з будинку: у дівчини майже немає друзів, вчителі дають їй індивідуальні уроки в приватному порядку, а наявність родичів по материнській лінії суворий батько старанно приховує.

Але все змінюється після того, як сім'я вирішує переїхати в Буенос - Айрес. На новому місці героїня знайомиться з тіткою – сестрою її загиблої матері, потайки поступає вчитися в престижну музичну студію «On Beat», заводить безліч друзів і навіть зустрічає свою першу любов.

Більш детально з захоплюючими перипетіями її життя ти познайомишся під час будь-якої обраної гри Віолетта. Ясна річ, що такі кардинальні зміни способу життя вимагають абсолютного нового зовнішнього вигляду. Те, як тепер буде виглядати дівчина, існування якої, нарешті, наповнилося сенсом і фарбами, залежить, в тому числі, і від тебе. Прояви максимум фантазії, знання останніх модних трендів та вміння міксувати кольору-фактури, щоб придумати для неї новий стильний імідж, який передбачає повне перетворення всього – від стилю одягу до кольору волосся і зачіски.

Можеш вважати, що кожна пройдена гра Віолетта – своєрідний тест-перевірка твого гарного смаку і уяви. Зможеш перетворити героїню в модну і стильну красуню, використовуючи запропоновані в меню ігрові можливості, вважай, що пройшла випробування. Ні – трохи перепочинь і спробуй ще раз. Ми точно знаємо: якщо добре постараєшся, з будь-яким завданням зможеш впоратися на відмінно.

.