Нові ігри Винкс – ще більше пригод!

Опис категорії

Феї Вінкс, мабуть, самі улюблені мультиплікаційні героїні сучасних дівчисьок. Про них не тільки знято значного розміру серіал, але створюються ігри, випускаються постери, шиється одяг і т. д. і т. п. Здавалося б, нічого нового в цій сфері вже і придумати неможливо.

Ан ні, фантазія тих, хто прагне задовольнити споживчий попит, не знає меж. Саме завдяки їй ти зможеш насолоджуватися цілим розділом нових ігор для дівчаток, присвячених феям Винкс і всьому, що з ними пов'язано.

Разом з як героїнями у тебе з'явиться можливість зайнятися масою цікавих справ: битися з силами зла, заготовляти чарівні трави на рік вперед, стати студенткою найкращої школи магії в світі – Алфеї, вчитися варити приворотне зілля, протистояти підступам злих відьом Трікс, а ще чепуритися перед дзеркалом, бігати на побачення, ходити по вечірках, розважаючись з усіх сил. Обіцяємо, нудно не буде. Безкоштовні нові ігри про Вінкс стануть твоїм улюбленим способом «вбити» вільний час.

А деякі з них навіть зможуть прийти на допомогу у скрутній ситуації. Наприклад, нові ігри Винкс з любовними тестами допоможуть з'ясувати, наскільки міцна симпатія між тобою і твоїм хлопцем, коли ти зустрінеш Його (для тих, у кого хлопця поки що немає) і з ким краще сходити на побачення. Як ти знаєш, всі дівчата Вінкс щасливі в своїх відносинах, а значить, цілком здатні дати придатний рада (що вони і зроблять в кінці кожної іграшки-тесту), причому абсолютно безкоштовно.

.