Ігри клуб Вінкс — всі кращі забави з відважними феями!

Опис категорії

Як і в мультсеріалі з аналогічною назвою головними героями ігор для дівчаток про Клуб Вінкс є шістнадцятирічні феї – власниці вроджених магічних здібностей. Кожен день вони рятують нашу планету від домагань всіляких злих сутностей. Заняття це важка, копітка і непроста, воно забирає у дівчат масу часу і сил.

Та що там говорити! Під час будь-якої гри Клуб Винкс ти сама зможеш переконатися в цьому, а заодно безкоштовно допомогти героїням впоратися з підступними чаклунками Трікс або могутнім лордом Даркаром. Проходження деяких іграшок буде даватися з працею, так як доведеться влучно стріляти вогняними кулями, встигати ухилятися від блискавок злих чаклунів, перестрибувати провалля, уникати пасток, швидко бігати і розплутувати головоломки, причому, робити все перераховане мало не одночасно.

Після таких випробувань пограти в якісь нешкідливі онлайн переодевалкі здасться тобі справжнім відпочинком. Добре, що в асортименті розваг Winx Club є в надлишку всього: захоплюючих бродилок, хвацько закручених квестів, складних головоломок і простеньких (але дуже красивих!) наряжалок.

Для управління останніми досить мишки і твоєї фантазії, в більш складних іграшках використовуй набір клавіш з літерами WASD, «пробіл» та кнопки додаткових функцій, точний перелік яких зазвичай вказаний в ігровому меню. На нашому сайті будь-яка гра Винкс клуб доступна прямо зараз, так що не втрачай часу даремно – швидше вибирай і сідай грати!

.