Ігри Поппикси – чарівний світ маленьких фей!

Опис категорії

Наш новий розділ стане приємним сюрпризом для всіх фанаток пригод чарівниць з Клубу Винкс. До нього увійшли ігри Поппикси, створені за мотивами італійського мультиплікаційного серіалу «PopPixie» (у російському прокаті «Чарівні Поппикси»). Замовила мультфільм компанія «Rainbow S. P. A.», а режисером виступив Іджініо Страффі – один з авторів багатосерійної мульятшной епопеї «Клубу Винкс Школа чарівниць».

Прем'єрний показ телешоу відбувся в січні 2011 року, і з тих пір його чарівні героїні з тріумфом крокують по планеті, перетворившись в об'єкт наслідування для багатьох дівчаток у віці від п'яти до п'ятнадцяти років.

Чарівний світ магії

ігри Поппикси пропонують тобі на час відкласти всі свої справи і перенестися в паралельну реальність. Тут панують крихітні казкові феї – пикси. Більшість з них живе в затишному містечку Пиксивилле. Після запуску будь придивилася гри Поп пікс ти зможеш прогулятися по його брукованими вуличками, заставленим гарненькими рожево-блакитними будинками. До речі, живуть у них не тільки феї, але ельфи, гноми і різні казкові тваринки.

Більшість мешканців Пиксивилля співіснують один з одним дружно, єдині, хто порушують цю ідилічну картину – ельфи. Вони терпіти не можуть маленьких фей, вважають їх великими воображалами і побоюються, що ті можуть виявитися краще за них. Ігри Пікс познайомлять тебе з цілою групою озлоблених ельфів, які сплять і бачать, як би зіпсувати життя милашкам волшебницам.

Вони підлаштовують їм всілякі капості і навіть намагаються зруйнувати Пиксивилль. Добре, що поппикси володіють магічним даром МаджикПоп і з його допомогою можуть протистояти будь-яким злочинницьким нападкам.

Твоєї основним завданням у процесі гри Поп пиксики буде захист чарівного містечка та відбиття атак злобних ельфів. Але перемогти їх вдасться лише за умови, що феечки будуть об'єктивно сильніше. Для цього потрібно регулярно прокачувати їх магічні здібності, використовуючи зароблені в процесі проходження рівнів окуляри. Чому у тебе їх набереться більше, тим сильніше зможуть стати відважні поппикси.

.