Ігри Феї Винкс – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Вони живуть звичайним життям дівчаток-підлітків: закохуються, пліткують, навчаються, вбираються... і іноді рятують світ. Блум, Флора, Стелла, Текно і Муза – подружки-чарівниці, схожими на яких мріє бути весь світ! Доторкнутися до їх реальності і на мить відчути себе справжньою вихованкою Алтеи зможе кожна прихильниця культового серіалу. Віртуальна школа чарівництва нітрохи не гірше реальної, а компанія життєрадісних дівчат підніме тобі настрій!

Мало отримати магічні здібності – треба знайти їм хороше застосування і навчитися використовувати тільки в ім'я добра. Захоплюючі ігри феї Винкс відкриють перед тобою двері до нової цікавої життя, де дійсно можна увійти до складу клубу Winx. Грай, скільки хочеться: ігри, в яких ти опинишся в ролі феї Вінкс, доступні онлайн на нашому сайті абсолютно безкоштовно! Здійсни свою мрію і знайди справжню силу у віртуальній реальності – вибирай будь-пригода на свій смак!

Ставши повноцінним членом клубу, можна побачити подружок такими, якими ніхто і ніколи не знав їх. Замість грізних войовниць раптом з'являться абсолютно звичайні дівчата, яким не чужі слабкості і маленькі капризи. Разом ви будете фарбувати нігті, підбирати вбрання на вечірки і наносити макіяж. Ти зможеш стати свідком поцілунку Блум і Ська, допомогти Флорі підготуватися до весілля і нагодувати сластьон відмінним морозивом!

Справжня дружба перевіряється в бою, і такі ігри для фей Вінкс не рідкість: дівчаткам часто доводиться битися і в серіалі, і поза нього. Але тепер, з твоєю допомогою, вони точно не програють жодної битви, будь то війна або бій з Трікс!

.