Ігри Вампіри — кращі забави в компанії вовкулаків!

Опис категорії

Моторошні мерці, що піднімаються по ночах з могил в надії скуштувати свіжої крові запізнілого (а от нема чого шастати де ні попадя, коли стемніло) чекають на тебе під час будь-якої обраної гри Вампіри з нашого нового розділу. Обіцяємо, буде дуже-дуже страшно, але при цьому і дуже-дуже весело.

У середньовічній Європі, до речі, вважалося, що нічними кровососами стають тільки «погані» небіжчики - самогубці, злочинці, чаклуни, люди, загиблі від укусів інших вампірів і т.д. В міфології східних слов'ян такий малоприємний герой теж був присутній, а називали його Упирем. Нічого привабливого в цих персонажах не було, до них мали стійке відраза, остерігалися і лякали неслухняних дітей. До тих пір, поки не зацікавився темою кінематограф і не вивів на екран романтичні образи гламурних і досить привабливих вампірів обох статей.

Завдяки фантазії телевізійників упирі обзавелися миловидної зовнішністю, сучасними нарядами і навіть натяком на присутність почуттів. Так, наші ігри про вампірів пропонують тобі зустріч зі справжніми красенями – діючими особами найпопулярнішою «вампірської» теле-саги останнього десятиліття – «Сутінки». Її дійові особи в перервах між полюванням за свіжою кров'ю живуть звичайним життям, регулярно закохуються, з'ясовують стосунки, беруть участь у вечірках і виглядають цілком респектабельно. Один очаровашка Едвард (в миру актор Роберт Паттісон) чого варта!

до Речі, саме йому присвячено багато онлайн ігри одевалкі для дівчаток про вампірів. Фанатки актора з задоволенням змінюють йому вбрання, стрижуть, перефарбовують волосся, підфарбовують очі, проводять багато інших експериментів із зовнішністю. Заодно можна підправити імідж та його коханої – сімнадцятирічної Беллі Свон, і парочці їх заклятих ворогів – Джеймсу і Вікторії.

Якщо ж до макіяжем і вбранням ти байдужа, зверни увагу на ігри про вампірів в інших жанрах. Серед них, наприклад, багато цікавих бегалок, пазлів, є навіть незвичайні головоломки і захоплюючі квести. Особливу категорію складають жартівливі розваги в романтичному стилі. До них відносяться, наприклад, ігри Вампіри, в яких головні герої відправляються на побачення, а ти повинна намагатися зробити так, щоб ніхто не помітив, як вони цілуються. Або ж стежити за тим, щоб у пориві пристрасті кровопивця не захопився і не вкусив кохану, якщо вона раптом виявиться звичайною смертною. Загалом, турбот виявиться більше, ніж достатньо - нудьгувати часу точно не буде.

.