Ігри Тотал Спайс — справжні шпигунські пристрасті!

Опис категорії

Всім, хто цікавиться красивими дівчатами і захоплюючими детективними сюжетами, сподобаються наші нові ігри Тотал Спайс. У них на тебе чекає зустріч з трьома надзвичайними красунями, які роблять вигляд, що навчаються в школі, а насправді є шпигунки таємницею супер секретної організації WOOHP (Всесвітня Організація Захисту Людей), що спеціалізується на боротьбі зі світовою злочинністю. Тільки уяви, наскільки небезпечною, але і захоплюючій життям вони живуть!

Всі ігри Тотал Спайс, які ти знайдеш в цьому розділі, створені за мотивами однойменного франко-канадського мультиплікаційного серіалу, який став дуже популярним і в Канаді, і у Франції, і в США, і в Росії. На даний момент знято вже шість сезонів, і продюсери оголосили про початок роботи над сьомим. У кожному з них дівчат-героїням віртуозно вдається поєднувати повсякденне життя учениць старшої школи (а потім і університету), наповнену уроками, побаченнями і шопінгом, з повним небезпек існуванням таємних агентів. Здається, що їх бос Джеррі – директор WOOHP, спеціально доручає трійці подруг найбільш важко здійснимі завдання, з якими дівчата, на подив спритно справляються. Хочеш дізнатися, як їм це вдається?

Будь-яка сподобалась гра Тотал Спайс розповість тобі про це в подробицях крім, мабуть, одевалок. У них героїні відкладають свої шпигунські справи і перетворюються на звичайних дівчат, готових крутитися перед дзеркалом стільки часу, скільки в тебе буде бажання приміряти на них нові вбрання. Треба сказати, що кожна така іграшка – справжній рай для дівчаток з майже нескінченними запасами косметики, стильного взуття, нарядів і прикрас. А поки юні спецагентши відволіклися на примірки, пропонуємо всім, хто не дивився серіал «Totally Spies!» вивчити наше невелике досьє.

Коротка характеристика головних героїнь (цілком таємно)

Сімпсон Саманта (прізвисько для друзів «Сем») - висока зеленоока дівчина з довгим рудим волоссям. Проживає на Беверлі-Хіллз. Віддає перевагу в одязі зеленого кольору. Саманта – найрозумніша учасниця будь ігри і найбільш відповідальна з усіх Тотал Спайс.

Мейсон Кловер – білявка з блакитними очима. Трохи легковажна, вітряна і влюблива. Обожнює моду. Носить червоний шпигунський костюм. Вегетаріанка. Страждає від алергії на нарциси.

Х'юстон Олександра (прізвисько для друзів «Алекс») – спортивна брюнетка з прямим чорним каре. Захоплюється теквондо і карате, відвідує тренажерний зал заради знайомства з гарними хлопцями. Страждає від алергії на кішок і морепродукти. Воліє жовтий шпигунський комбінезон. Любить шопінг.

Почавши грати в бродилки, одягалки, квести та інші ігри для дівчаток про Тотал Спайс, ти, звичайно, познайомишся з ними з усіма дівчатами ближче і зможеш скласти про кожну власну думку.

.