Ігри Танки 2 – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Бронетехніка – як багато в цьому слові! Хто з хлопчаків не мріяв покататися на величезному, як слон, металевому монстра, відчуваючи себе абсолютно непереможним? Якщо в очікуванні можливості коли-небудь викотити на таке диво на реальне поле бою ти вже перепробував всі комп'ютерні симулятори, і не по одному разу, то зараз ти точно потрапив за адресою! На цій сторінці зібрана колекція самих нових бойових розваг – продовжень і рімейків знаменитих битв, в яких ти вже брав участь!

Сучасні війни вже більше ста років не ведуться врукопашну: кидай свій самурайський меч і приєднуйся до клубу любителів важкої техніки! Ігри Танки 2 – це самі нові бої, в яких противники стали сильнішими, а техніка ще досконаліше, ніж раніше! Вибирай будь-битва, яка подобається – всі ігри Танки 2 гарні по-своєму, і кожна з них обов'язково знайде своїх шанувальників. Будь готовий до захоплюючих битв: тут скоро стане по-справжньому жарко!

Чого новенького?

Чого ж такого настворювали розробники, що ми навіть вирішили винести друге покоління забав про важку артилерію в окремий розділ? Зрозуміло, все нове – це добре забуте старе, і в області класичного бою на важких БТР-ах вже багато років не придумували нічого кардинально свіжого. Але деякі сюрпризи у нас все ж є!

По-перше, практично всі ігри Танки онлайн 2 мають поліпшену в порівнянні з першими версіями графікою. Наприклад, місто, піддався навалі натовпи зомбі, з самої першої місії на сторінці, виглядає так «смачно», що багато міст нашої батьківщини, навіть великі, могли б йому позаздрити.

По-друге, покращився геймплей. Ті ж Броньовані Командос стали так захоплюючі, що створюється повне враження присутності на полі бою! Гра з назвою Танки 2 – Операція зима від зміни декорацій виграла ще більше: на снігу кров і розриви снарядів виглядають особливо виграшно, і навіть дивує, що грати в неї можна безкоштовно.

В третіх – сюжет! Може, Світові війни у 2 версії придбали і не дуже багато, а от грати Крихітні Танки онлайн стало значно цікавіше!

.