Ігри Тачки 3 – віртуальна ода швидкості!

Опис категорії

Ігри Тачки 3 пропонують тобі нову зустріч з компанією легендарних мультяшних автомобілів – головними дійовими особами двох чудових анімаційних фільмів студії Pixar - «Cars» 2006 року випуску та «Cars 2» 2011.

Беручи участь у Світовому Гран-Прі по трасах Токіо, Лондона та Порто-Корсо (дивись другу частину мультиплікаційної автосаги), Метру і блискавка Маквин вдалося знешкодити могутню бандитське угрупування, за намовою великих нефтемагнатов взрывающую які беруть участь у змаганні машини. Після цього сама королева Великобританії присвятила Метра в лицарі. Повернувшись у рідний Радіатор-Спрінгс, друзі вирішили влаштувати неофіційне гонки натомість расстроившихся і запросили на них безліч іменитих гонщиків. Ігри Тачки 3 дадуть тобі можливість взяти участь у цих запаморочливих заїздах. Проходження має кілька режимів складності, розрахованих на геймерів різних віків. Ти можеш вибрати підходящий вручну перед стартом першого ігрового рівня.

Після закінчення перегонів Метр, Блискавка, Саллі і ще кілька тобі добре відомих мешканців Радіатор-Спрінг вирішили відправитися в подорож, відвідавши масу різних країн, від Росії до Австралії. Ігри Тачки 3 грати запрошують приєднатися до них всіх, хто не проти прогулятися по світу та випробувати своїми віртуальними колесами траси і автобани кожного з п'яти континентів. Більшість іграшок розділу являють собою гонки: багаторівневі, динамічні і мега захоплюючі.

Геймплей їх багато в чому схожий: ти вибираєш один з доступних мультяшних автомобільчиків, виходиш на страт і гониш вперед з усіх сил, не шкодуючи покришок і не забуваючи по дорозі збирати бонусні зірки. Після кожного заїзду на них можна непогано прокачати свій болід, усунувши можливі поломки, поповнивши запаси палива, прикупивши нові колеса, покришки або більш потужний двигун. Почавши грати в ігри Тачки 3, ти отримаєш стільки нових яскравих вражень, що насилу зможеш відірватися від екрану.

.